Tunnbrödsrullesnittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.87 (23 betyg)

Små rullar av tunnbröd med färskpotatis, Västerbottensost och rom. Perfekt tilltugg att välkomna gästerna med.

Tillagningstid: 30 minuter
16 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g kokt och riven färskpotatis
  • 1.5 dl riven Västerbottensost
  • 3 krm grovmalen vitpeppar
  • 1 dl hackad dill, eller gräslök
  • 2 tunnbröd
  • 75 g laxrom, eller annan rom
  • Garnering:
  • 0.25 dl dill, på kvist

Gör så här

  1. Blanda färskpotatis, Västerbottensost, salt, peppar och dill.
  2. Bred fyllningen på tunnbröden och rulla ihop.
  3. Skiva rullarna i cirka två centimeter tjocka skivor.
  4. Lägg upp på ett fat och garnera bitarna med rom och lite klippt dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pankopanerade bläckfiskringar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(0)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 250 g kokt och riven färskpotatis
  • 1.5 dl riven Västerbottensost
  • 3 krm grovmalen vitpeppar
  • 1 dl hackad dill, eller gräslök
  • 2 tunnbröd
  • 75 g laxrom, eller annan rom
  • Garnering:
  • 0.25 dl dill, på kvist

Tunnbrödsrullesnittar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.87 (23 betyg)

Små rullar av tunnbröd med färskpotatis, Västerbottensost och rom. Perfekt tilltugg att välkomna gästerna med.

Tillagningstid: 30 minuter
16 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färskpotatis, Västerbottensost, salt, peppar och dill.
  2. Bred fyllningen på tunnbröden och rulla ihop.
  3. Skiva rullarna i cirka två centimeter tjocka skivor.
  4. Lägg upp på ett fat och garnera bitarna med rom och lite klippt dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pankopanerade bläckfiskringar

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(0)