Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (15)
  • 600 g potatis
  • 4 gula lökar
  • 25 g smör
  • 2 förpackningar fryst renskav eller annan viltskav (à 240 g)
  • 2 msk olja
  • 4 tunnbröd
  • 0.5 romansallad
  • 12 delade körsbärstomater
  • 2 ättiksgurkor i stavar
  • salt och svartpeppar
  • Äpple- och pepparrotssås
  • 2 skalade rivna äpple
  • 2 msk finriven pepparrot
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • salt

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Blanda alla ingredienserna till pepparrotssåsen och smaka av med salt.
  2. Stek lök i smör tills den är brun och karamelliserad, ca 10 min. Lägg åt sidan. Stek den frysta skaven med olja tills allt kött är genomstekt. Vänd biten och skrapa av kött vart eftersom. Salta och peppra.
  3. Mosa potatis på tunnbröden och lägg på sallad, tomat, gurka, kött, karamelliserad lök och sås. Rulla ihop och vira ev om en bit smörpapper.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillade färsbiffar med yoghurtsås

(12)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(23)

Chilibiff-wrap

(3)

Fläskfilégryta med rufsig rostpotatis

(20)

Godaste köttbullarna

(0)

Kasslerburgare med ananas och ost

(2)

Högrevsburgare med grillade grönsaker

(19)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 600 g potatis
  • 4 gula lökar
  • 25 g smör
  • 2 förpackningar fryst renskav eller annan viltskav (à 240 g)
  • 2 msk olja
  • 4 tunnbröd
  • 0.5 romansallad
  • 12 delade körsbärstomater
  • 2 ättiksgurkor i stavar
  • salt och svartpeppar
  • Äpple- och pepparrotssås
  • 2 skalade rivna äpple
  • 2 msk finriven pepparrot
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • salt

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Blanda alla ingredienserna till pepparrotssåsen och smaka av med salt.
  2. Stek lök i smör tills den är brun och karamelliserad, ca 10 min. Lägg åt sidan. Stek den frysta skaven med olja tills allt kött är genomstekt. Vänd biten och skrapa av kött vart eftersom. Salta och peppra.
  3. Mosa potatis på tunnbröden och lägg på sallad, tomat, gurka, kött, karamelliserad lök och sås. Rulla ihop och vira ev om en bit smörpapper.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillade färsbiffar med yoghurtsås

(12)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Stekta nudlar med biff och rostad lök

(23)

Chilibiff-wrap

(3)

Fläskfilégryta med rufsig rostpotatis

(20)

Godaste köttbullarna

(0)

Kasslerburgare med ananas och ost

(2)

Högrevsburgare med grillade grönsaker

(19)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies