Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g potatis
  • 4 gula lökar
  • 25 g smör
  • 2 förpackningar fryst renskav eller annan viltskav (à 240 g)
  • 2 msk olja
  • 4 tunnbröd
  • 0.5 romansallad
  • 12 delade körsbärstomater
  • 2 ättiksgurkor i stavar
  • salt och svartpeppar
  • Äpple- och pepparrotssås
  • 2 skalade rivna äpple
  • 2 msk finriven pepparrot
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • salt

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Blanda alla ingredienserna till pepparrotssåsen och smaka av med salt.
  2. Stek lök i smör tills den är brun och karamelliserad, ca 10 min. Lägg åt sidan. Stek den frysta skaven med olja tills allt kött är genomstekt. Vänd biten och skrapa av kött vart eftersom. Salta och peppra.
  3. Mosa potatis på tunnbröden och lägg på sallad, tomat, gurka, kött, karamelliserad lök och sås. Rulla ihop och vira ev om en bit smörpapper.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Grillade köttfärsbiffar med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kasslerburgare med ananas och ost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 600 g potatis
  • 4 gula lökar
  • 25 g smör
  • 2 förpackningar fryst renskav eller annan viltskav (à 240 g)
  • 2 msk olja
  • 4 tunnbröd
  • 0.5 romansallad
  • 12 delade körsbärstomater
  • 2 ättiksgurkor i stavar
  • salt och svartpeppar
  • Äpple- och pepparrotssås
  • 2 skalade rivna äpple
  • 2 msk finriven pepparrot
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt 10%
  • salt

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Blanda alla ingredienserna till pepparrotssåsen och smaka av med salt.
  2. Stek lök i smör tills den är brun och karamelliserad, ca 10 min. Lägg åt sidan. Stek den frysta skaven med olja tills allt kött är genomstekt. Vänd biten och skrapa av kött vart eftersom. Salta och peppra.
  3. Mosa potatis på tunnbröden och lägg på sallad, tomat, gurka, kött, karamelliserad lök och sås. Rulla ihop och vira ev om en bit smörpapper.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Grillade köttfärsbiffar med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Kasslerburgare med ananas och ost

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Bolognese

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)