
Tunnbrödsrulle med brännvinssill
Betyg (1-5):
Små, snygga och saftiga delikatessbitar att mingla runt med.
Tillagningstid: 8 timmar 10 minuter
20 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 550 g brännvinssill
- 2 kokta, kalla och tärnade potatisar
- 2 msk hackad dill
- 2 dl lätt crème fraiche
- 0.5 krm svartpeppar
- 350 g avlånga mjuka tunnbröd
- 1 krm salt
- Garnering:
- 100 g färskost
- 2 dl hackad gräslök
- 0.5 citron, rivet skal
Gör så här
- Häll av lagen från sillen och skär den i tärningar. Blanda sill, potatis och dill med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Bred blandningen på tunnbröden och rulla ihop från långsidan.
- Rulla in i plastfolie och låt ligga i kylen, gärna över natten.
- Bred färskost runt rullarna och rulla dem i gräslök. Skär dem i bitar och garnera med citronskal.
Liknande recept
Tunnbrödsrulle med brännvinssill
Betyg (1-5):
Små, snygga och saftiga delikatessbitar att mingla runt med.
Tillagningstid: 8 timmar 10 minuter
20 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Häll av lagen från sillen och skär den i tärningar. Blanda sill, potatis och dill med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Bred blandningen på tunnbröden och rulla ihop från långsidan.
- Rulla in i plastfolie och låt ligga i kylen, gärna över natten.
- Bred färskost runt rullarna och rulla dem i gräslök. Skär dem i bitar och garnera med citronskal.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2014-06-15
Familjens favorit till midsommar, påsk & som nattamat på nyår!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Lena
2014-06-15
Familjens favorit till midsommar, påsk & som nattamat på nyår!