För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tunnbrödschips med västerbottensost

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Tillagningstid: 10 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 skivor hårt tunnbröd
  • 4 dl riven västerbottensost (ca 160 g)
  • Dipp:
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1.5 dl gräddfil
  • 3 msk majonnäs
  • 1.5 msk senap
  • 1.5 tsk ättiksprit (12 %)
  • 3 msk hackad dill
  • salt

Gör så här

  1. Lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Fördela den rivna osten över bröden och grädda mitt i ugnen till fin färg, ca 7 min. Låt svalna och bryt i bitar.
  2. Blanda alla ingredienserna till dippen och smaka av med salt. Servera till chipsen.

Tips

Köp en färdig dilldippmix.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Åke Friman

2017-01-31

Njaa.. Andra gången jag gjorde detta så penslade jag bröden lite med flytande smör och rev parmesanost istället och en gnutta salt. 225 grade i ugnen ca 4 min. Mycket bättre...

Liknande recept

Äggröra med parmachips

(4)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Västerbottenspaj med rullströmming

(0)

Smördegspaj med karamelliserad lök

(28)

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Squashrullader pesto och parmaskinka

(7)

Tortillasnibbar

(25)

Grillad halloumi med vitlök, rosmarin och citron

(3)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 skivor hårt tunnbröd
  • 4 dl riven västerbottensost (ca 160 g)
  • Dipp:
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1.5 dl gräddfil
  • 3 msk majonnäs
  • 1.5 msk senap
  • 1.5 tsk ättiksprit (12 %)
  • 3 msk hackad dill
  • salt

Tunnbrödschips med västerbottensost

Betyg (1-5):
3.8 (5 betyg)

Tillagningstid: 10 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Fördela den rivna osten över bröden och grädda mitt i ugnen till fin färg, ca 7 min. Låt svalna och bryt i bitar.
  2. Blanda alla ingredienserna till dippen och smaka av med salt. Servera till chipsen.

Tips

Köp en färdig dilldippmix.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Åke Friman

2017-01-31

Njaa.. Andra gången jag gjorde detta så penslade jag bröden lite med flytande smör och rev parmesanost istället och en gnutta salt. 225 grade i ugnen ca 4 min. Mycket bättre...

Liknande recept

Äggröra med parmachips

(4)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Västerbottenspaj med rullströmming

(0)

Smördegspaj med karamelliserad lök

(28)

Kronärtskocksröra med parmesan

(0)

Squashrullader pesto och parmaskinka

(7)

Tortillasnibbar

(25)

Grillad halloumi med vitlök, rosmarin och citron

(3)