För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tuna Melt

Betyg (1-5):
3.8 (20 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g tonfisk, 3 burkar á 200 g
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk kapris
  • 2 msk senap
  • 1 finhackad inlagd jalapeños
  • svartpeppar
  • 8 stora skivor bröd
  • 4 skivade tomater
  • 200 g riven cheddar
  • salt

Gör så här

  1. Låt tonfisken rinna av väl och finfördela den med engaffel i en bunke. Tillsätt majonnäs, kapris, senap ochjalapenos. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred ut tonfiskröran på brödskivorna. Lägg på tomatskivor och lite av osten. Lägg ihop dem till 4 dubbelmackor och toppa med resen av osten. Gratinera högtupp i ugnen ca 5 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2020-03-17

Jag gillar starkt så jag körde i lite sriracha också (ingen kapris). Väldigt gott och kommer göra detta fler gånger.

Hanna Karolina

2019-11-25

Favvo. Riktigt god.

Liknande recept

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

(8)

Tonfiskpizza

(9)

Fishfingers med yoghurtremoulad

(16)

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

(5)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(5)

Kycklingmackor caesar-style

(9)

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

(5)

Grillad wrap med tonfiskröra

(19)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g tonfisk, 3 burkar á 200 g
  • 1 dl majonnäs
  • 3 msk kapris
  • 2 msk senap
  • 1 finhackad inlagd jalapeños
  • svartpeppar
  • 8 stora skivor bröd
  • 4 skivade tomater
  • 200 g riven cheddar
  • salt

Tuna Melt

Betyg (1-5):
3.8 (20 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Låt tonfisken rinna av väl och finfördela den med engaffel i en bunke. Tillsätt majonnäs, kapris, senap ochjalapenos. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred ut tonfiskröran på brödskivorna. Lägg på tomatskivor och lite av osten. Lägg ihop dem till 4 dubbelmackor och toppa med resen av osten. Gratinera högtupp i ugnen ca 5 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2020-03-17

Jag gillar starkt så jag körde i lite sriracha också (ingen kapris). Väldigt gott och kommer göra detta fler gånger.

Hanna Karolina

2019-11-25

Favvo. Riktigt god.

Liknande recept

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

(8)

Tonfiskpizza

(9)

Fishfingers med yoghurtremoulad

(16)

Grov smörgås med makrill, ägg och thaibasilika

(5)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(5)

Kycklingmackor caesar-style

(9)

Sillklämmor med potatis och kokt ägg

(5)

Grillad wrap med tonfiskröra

(19)