Tryffelpasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.48 (65 betyg)

Svampfylld färsk pasta med en krämig gräddsås med smak av tryffel, champinjoner och hackade valnötter. Mums!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färska svampfyllda pastaknyten
  • 100 g champinjoner
  • 30 g valnötter
  • 1 msk smör
  • 2.5 dl grädde
  • tryffelolja
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl hackad färsk persilja
  • 40 g parmesan

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hacka svamp och valnötter fint. Hetta upp smör i en stekpanna och stek hacket ca 5 min under omrörning. Häll i grädden och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
  2. Vänd ner pastan i såsen. Strö över persilja och servera med riven parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2020-09-07

Riktigt gott! Gjorde med glutenfri pasta och torkade trattkantareller. Blev succé för hela familjen!

Liknande recept

Spara recept

Gnocchi med svamp och blomkål

Betyg
Betyg
(66)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Pasta med svampsås

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Gnocchipanna med salvia- och citronsmör

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Risoni med svamp och parmesan

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Skink- och champinjonpasta

Betyg
Betyg
(10)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g färska svampfyllda pastaknyten
  • 100 g champinjoner
  • 30 g valnötter
  • 1 msk smör
  • 2.5 dl grädde
  • tryffelolja
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl hackad färsk persilja
  • 40 g parmesan

Tryffelpasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.48 (65 betyg)

Svampfylld färsk pasta med en krämig gräddsås med smak av tryffel, champinjoner och hackade valnötter. Mums!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hacka svamp och valnötter fint. Hetta upp smör i en stekpanna och stek hacket ca 5 min under omrörning. Häll i grädden och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
  2. Vänd ner pastan i såsen. Strö över persilja och servera med riven parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2020-09-07

Riktigt gott! Gjorde med glutenfri pasta och torkade trattkantareller. Blev succé för hela familjen!

Liknande recept

Spara recept

Gnocchi med svamp och blomkål

Betyg
Betyg
(66)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Pasta med svampsås

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pasta med kantareller och brynt rucolasmör

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Gnocchipanna med salvia- och citronsmör

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Risoni med svamp och parmesan

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Skink- och champinjonpasta

Betyg
Betyg
(10)