Tryffelpasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.48 (65 betyg)

Svampfylld färsk pasta med en krämig gräddsås med smak av tryffel, champinjoner och hackade valnötter. Mums!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färska svampfyllda pastaknyten
  • 100 g champinjoner
  • 30 g valnötter
  • 1 msk smör
  • 2.5 dl grädde
  • tryffelolja
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl hackad färsk persilja
  • 40 g parmesan

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hacka svamp och valnötter fint. Hetta upp smör i en stekpanna och stek hacket ca 5 min under omrörning. Häll i grädden och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
  2. Vänd ner pastan i såsen. Strö över persilja och servera med riven parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2020-09-07

Riktigt gott! Gjorde med glutenfri pasta och torkade trattkantareller. Blev succé för hela familjen!

Liknande recept

Spara recept

Pasta bolognese med mifú

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Pasta gorgonzola

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Svamplasagne

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Pasta penne med köttfärs och champinjoner

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Pasta med kantarellsås

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Gnocchi med svamp och blomkål

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Risoni med svamp och parmesan

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Pastaknyten med portabello, parmesan och pancetta

Betyg
Betyg
(29)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g färska svampfyllda pastaknyten
  • 100 g champinjoner
  • 30 g valnötter
  • 1 msk smör
  • 2.5 dl grädde
  • tryffelolja
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl hackad färsk persilja
  • 40 g parmesan

Tryffelpasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.48 (65 betyg)

Svampfylld färsk pasta med en krämig gräddsås med smak av tryffel, champinjoner och hackade valnötter. Mums!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hacka svamp och valnötter fint. Hetta upp smör i en stekpanna och stek hacket ca 5 min under omrörning. Häll i grädden och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
  2. Vänd ner pastan i såsen. Strö över persilja och servera med riven parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2020-09-07

Riktigt gott! Gjorde med glutenfri pasta och torkade trattkantareller. Blev succé för hela familjen!

Liknande recept

Spara recept

Pasta bolognese med mifú

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Pasta gorgonzola

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Svamplasagne

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Pasta penne med köttfärs och champinjoner

Betyg
Betyg
(44)
Spara recept

Pasta med kantarellsås

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Gnocchi med svamp och blomkål

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Risoni med svamp och parmesan

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Pastaknyten med portabello, parmesan och pancetta

Betyg
Betyg
(29)