Tropisk fruktsallad

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Enkel och snabb efterrätt som innehåller naturlig sötma och nyttiga näringsämnen.

Tillagningstid: 25 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 1 mango
  • 1 ananas
  • 100 g physalis
  • 2 granatäpplen
  • 4 blodapelsiner
  • 2 blodgrapefrukter

Gör så här

  1. Dela mangon genom att skära på båda sidor om den platta kärnan. Skär loss fruktköttet och skär det i bitar. Dela granatäpplena och plocka ur kärnorna.
  2. Skala ananasen, dela den i fyra bitar på längden och skär bort stocken på varje bit. Skär fruktköttet i mindre bitar.
  3. Ta bort fnaset från physalisbären (spara ev några till garnering).
  4. Skala och filea blodapelsin och blodgrapefrukt.
  5. Blanda allt i en bunke. Tillsätt ev en sockerlag.

Servering

Servera ev med vispad grädde eller matyoghurt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



mona

2012-11-05

låter så friskt och gott att jag genast skall inhandla vad som krävs. plus för att det är lättgjort.

Liknande recept

Vattenmelonsoppa

(0)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Spettad fruktsallad

(5)

Äppelsoppa med kanel

(16)

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

(26)

Apelsinsallad

(23)

Äppelcalzone

(11)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 mango
  • 1 ananas
  • 100 g physalis
  • 2 granatäpplen
  • 4 blodapelsiner
  • 2 blodgrapefrukter

Tropisk fruktsallad

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Enkel och snabb efterrätt som innehåller naturlig sötma och nyttiga näringsämnen.

Tillagningstid: 25 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela mangon genom att skära på båda sidor om den platta kärnan. Skär loss fruktköttet och skär det i bitar. Dela granatäpplena och plocka ur kärnorna.
  2. Skala ananasen, dela den i fyra bitar på längden och skär bort stocken på varje bit. Skär fruktköttet i mindre bitar.
  3. Ta bort fnaset från physalisbären (spara ev några till garnering).
  4. Skala och filea blodapelsin och blodgrapefrukt.
  5. Blanda allt i en bunke. Tillsätt ev en sockerlag.

Servering

Servera ev med vispad grädde eller matyoghurt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



mona

2012-11-05

låter så friskt och gott att jag genast skall inhandla vad som krävs. plus för att det är lättgjort.

Liknande recept

Vattenmelonsoppa

(0)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Spettad fruktsallad

(5)

Äppelsoppa med kanel

(16)

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

(26)

Apelsinsallad

(23)

Äppelcalzone

(11)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies