Trillingnöt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Du som saknar trillingnöten i chokladasken, kan lätt göra ditt egna trillingnötsark. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 20 min + tid att stelna
1 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 150 g ljus choklad
  • 60 hasselnötter
  • 30 g mörk choklad

Gör så här

  1. Smält den ljusa chokladen varsamt i vattenbad.
  2. Rosta hasselnötterna i torr stekpanna tills skalet börjar spricka. Gnid loss skalet i en kökshandduk.
  3. Bred ut nästan all choklad på ett bakplåtspapper till en rektangel med måtten ca 20 x 25 cm.
  4. Vänd runt nötterna med resten av chokladen så de blir täckta runt om.
  5. Lägg ut nötterna i grupper om tre på chokladen. Låt stelna.
  6. Smält den mörka chokladen varsamt och ringla över chokladarket.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Nötbräck med torkad frukt

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fruktbollar med mörk choklad

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Chokladfudge med valnötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Glutenfri chokladtårta med jordgubbar

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Marsipanklädd dadelrulle med strössel – söta påskrullar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Chokladfudge med jordnötter

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Sesamrutor

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Rischoklad

Betyg
Betyg
(2)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 150 g ljus choklad
  • 60 hasselnötter
  • 30 g mörk choklad

Trillingnöt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Du som saknar trillingnöten i chokladasken, kan lätt göra ditt egna trillingnötsark. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 20 min + tid att stelna
1 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält den ljusa chokladen varsamt i vattenbad.
  2. Rosta hasselnötterna i torr stekpanna tills skalet börjar spricka. Gnid loss skalet i en kökshandduk.
  3. Bred ut nästan all choklad på ett bakplåtspapper till en rektangel med måtten ca 20 x 25 cm.
  4. Vänd runt nötterna med resten av chokladen så de blir täckta runt om.
  5. Lägg ut nötterna i grupper om tre på chokladen. Låt stelna.
  6. Smält den mörka chokladen varsamt och ringla över chokladarket.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Nötbräck med torkad frukt

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fruktbollar med mörk choklad

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Chokladfudge med valnötter

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Glutenfri chokladtårta med jordgubbar

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Marsipanklädd dadelrulle med strössel – söta påskrullar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Chokladfudge med jordnötter

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Sesamrutor

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Rischoklad

Betyg
Betyg
(2)