Tre drinktilltugg med krämig pastej

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Så goda tilltugg till minglet, med kycklingpastej, picklad rödlök och vitkål.

Tillagningstid: 25 min
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Tilltugg 1
  • salt kex
  • 100 g kycklingbacon, fintärnat
  • 1 msk smör
  • 95 g kycklingpastej
  • 2 hela saltgurkor, i små bitar
  • Tilltugg 2
  • salta kex
  • 2 dl hett vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 liten rödlök, tunt skivad
  • 200 g strimlad vitkål, hackat och klart
  • 2 tsk hel kummin
  • 95 g kycklingpastej
  • färsk timjan, till garnering
  • Tilltugg 3
  • kycklingpastej
  • syltlök
  • hackade örter, t ex persilja
  • salt kex

Gör så här

  1. Stek kycklingbaconet knaprigt i smör i en het panna och låt svalna. Bred pastej på kexen och toppa med bacon och gurka.

Tilltugg 2

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika. Vänd ner löken i hälften av lagen och vitkålen i resten. Tillsätt kummin i vitkålen och vänd runt så att kålen mjuknar något. Låt stå minst 10 min. Bred pastej på kexen och toppa med picklad lök eller kål. Garnera med timjan.

Tilltugg 3

  1. Bred ut kycklingpastej på en tallrik och toppa med syltlök och hackade örter, t ex persilja. Servera med Bretonkex.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesersallad med kycklingspett

(2)

Filodegskorgar med kycklingröra

(1)

Kycklinglevermousse med balsamsirap

(0)
18 st
  • Tilltugg 1
  • salt kex
  • 100 g kycklingbacon, fintärnat
  • 1 msk smör
  • 95 g kycklingpastej
  • 2 hela saltgurkor, i små bitar
  • Tilltugg 2
  • salta kex
  • 2 dl hett vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 liten rödlök, tunt skivad
  • 200 g strimlad vitkål, hackat och klart
  • 2 tsk hel kummin
  • 95 g kycklingpastej
  • färsk timjan, till garnering
  • Tilltugg 3
  • kycklingpastej
  • syltlök
  • hackade örter, t ex persilja
  • salt kex

Tre drinktilltugg med krämig pastej

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Så goda tilltugg till minglet, med kycklingpastej, picklad rödlök och vitkål.

Tillagningstid: 25 min
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek kycklingbaconet knaprigt i smör i en het panna och låt svalna. Bred pastej på kexen och toppa med bacon och gurka.

Tilltugg 2

  1. Rör ihop vatten, socker och ättika. Vänd ner löken i hälften av lagen och vitkålen i resten. Tillsätt kummin i vitkålen och vänd runt så att kålen mjuknar något. Låt stå minst 10 min. Bred pastej på kexen och toppa med picklad lök eller kål. Garnera med timjan.

Tilltugg 3

  1. Bred ut kycklingpastej på en tallrik och toppa med syltlök och hackade örter, t ex persilja. Servera med Bretonkex.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesersallad med kycklingspett

(2)

Filodegskorgar med kycklingröra

(1)

Kycklinglevermousse med balsamsirap

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies