Toscansk tomatsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (7 betyg)

Att blanda bröd i tomatsalladen är en specialitet från Toscana. Perfekt om man har bröd över från igår och fantastiskt gott!

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.25 surdegsbaguette
  • 0.5 dl olivolja
  • 400 g körsbärstomat, delade
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 70 g rucolamix
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Bryt brödet i mindre bitar och vänd runt i olja och salt. Rosta mitt i ugnen på 200° till fin färg. Vänd runt brödet med tomater, lök, vitlök och olja. Smaka av med salt och svartpeppar. Vänd runt med rucolamixen vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Matjessill med medelhavssmaker

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Fattoush

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Sallad med haricots verts, rödlök, blodgrape och valnötter

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad avokadohalva

Betyg
Betyg
(0)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 0.25 surdegsbaguette
  • 0.5 dl olivolja
  • 400 g körsbärstomat, delade
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 70 g rucolamix
  • 0.5 tsk salt

Toscansk tomatsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (7 betyg)

Att blanda bröd i tomatsalladen är en specialitet från Toscana. Perfekt om man har bröd över från igår och fantastiskt gott!

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryt brödet i mindre bitar och vänd runt i olja och salt. Rosta mitt i ugnen på 200° till fin färg. Vänd runt brödet med tomater, lök, vitlök och olja. Smaka av med salt och svartpeppar. Vänd runt med rucolamixen vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Matjessill med medelhavssmaker

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vitlöksbröd med bruschettaröra

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Fattoush

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Sallad med haricots verts, rödlök, blodgrape och valnötter

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad avokadohalva

Betyg
Betyg
(0)