För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Toscansk tomatsallad

Betyg (1-5):
4 (7 betyg)

Att blanda bröd i tomatsalladen är en specialitet från Toscana. Perfekt om man har bröd över från igår och fantastiskt gott!

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.25 surdegsbaguette
  • 400 g körsbärstomat, delade
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 70 g rucolamix
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Bryt brödet i mindre bitar och vänd runt i olja och salt. Rosta mitt i ugnen på 200° till fin färg. Vänd runt brödet med tomater, lök, vitlök och olja. Smaka av med salt och svartpeppar. Vänd runt med rucolamixen vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad avokadohalva

(0)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Fattoush

(5)

Vitlöksbröd med bruschettaröra

(7)

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

(7)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

(15)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Matjessill med medelhavssmaker

(7)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 0.25 surdegsbaguette
  • 400 g körsbärstomat, delade
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 70 g rucolamix
  • 0.5 tsk salt

Toscansk tomatsallad

Betyg (1-5):
4 (7 betyg)

Att blanda bröd i tomatsalladen är en specialitet från Toscana. Perfekt om man har bröd över från igår och fantastiskt gott!

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryt brödet i mindre bitar och vänd runt i olja och salt. Rosta mitt i ugnen på 200° till fin färg. Vänd runt brödet med tomater, lök, vitlök och olja. Smaka av med salt och svartpeppar. Vänd runt med rucolamixen vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad avokadohalva

(0)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Fattoush

(5)

Vitlöksbröd med bruschettaröra

(7)

Crostini med kronärtskockskräm och syltad rödlök

(7)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror)

(15)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Matjessill med medelhavssmaker

(7)