Toscansk lasagne

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Lasagne gör alla glada runt middagsbordet. Färsen till den här toscanska lasagnen puttrar med en färdig toscansk tomatsoppa, vilket gör matlagningen lite enklare.

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 500 g nötfärs
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 400 g Bolognesemix Hackat & Klart
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 kruka basilika eller oregano, hackad
  • 1 liter toscansk tomatsoppa (Kelda)
  • salt och svartpeppar
  • 250 g färska lasagneplattor
  • 150 g riven ost
  • basilikablad

Gör så här

  1. Stek färsen i olja under omrörning tills den är genomstekt. Tillsätt tomatpuré, bolognesemix och vitlök och stek ytterligare några minuter. Vänd ner örterna och häll på tomatsoppan, låt puttra någon minut. Smaka av med salt och peppar.
  2. Varva färssåsen med lasagneplattor i en ugnsform (ca 20x30 cm), börja och avsluta med såsen. Strö över osten och gratinera mitt i ugnen ca 25 min. Garnera med basilika vid servering.

Servering

Servera med en blandad sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Pasta vongole

(10)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(9)

Paolos hemgjorda gnocchi

(5)

Köttfärssås - barnens bästa recept

(10)

Pumpastroganoff

(129)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 500 g nötfärs
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 400 g Bolognesemix Hackat & Klart
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 kruka basilika eller oregano, hackad
  • 1 liter toscansk tomatsoppa (Kelda)
  • salt och svartpeppar
  • 250 g färska lasagneplattor
  • 150 g riven ost
  • basilikablad

Toscansk lasagne

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Lasagne gör alla glada runt middagsbordet. Färsen till den här toscanska lasagnen puttrar med en färdig toscansk tomatsoppa, vilket gör matlagningen lite enklare.

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek färsen i olja under omrörning tills den är genomstekt. Tillsätt tomatpuré, bolognesemix och vitlök och stek ytterligare några minuter. Vänd ner örterna och häll på tomatsoppan, låt puttra någon minut. Smaka av med salt och peppar.
  2. Varva färssåsen med lasagneplattor i en ugnsform (ca 20x30 cm), börja och avsluta med såsen. Strö över osten och gratinera mitt i ugnen ca 25 min. Garnera med basilika vid servering.

Servering

Servera med en blandad sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Pasta vongole

(10)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(9)

Paolos hemgjorda gnocchi

(5)

Köttfärssås - barnens bästa recept

(10)

Pumpastroganoff

(129)

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies