Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Stekta tortillawraps med ungsrostad paprika och krämig ostksås.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:250º
12 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 st
  • 3 paprikor
  • 2 msk olivolja
  • 100 g chèvre
  • 1 dl crème fraiche
  • 6 st tortillas
  • 4 msk gräslök

Gör så här

  1. Dela paprikorna och lägg dem med skalsidan upp på ett ugnssäkert fat. Droppa över lite olivolja. Sätt in fatet i övre delen av ugnen och låt stå tills skalen får blåsor och svartnar. Låt paprikorna svalna lite och dra av skalen. Dela halvorna på längden.
  2. Smula chèvren i en bunke och rör samman med crème fraiche till en jämn kräm.
  3. Rosta tortillan i torr panna och dela på mitten. Lägg några gräslöksstrån på tortillan, låt dem sticka ut över kanten. Lägg på en paprikabit och en klick chèvrekräm. Rulla samman och fäst med tandpetare om det behövs.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini - Coop

(13)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)
6 st
  • Ingredienser 6 st
  • 3 paprikor
  • 2 msk olivolja
  • 100 g chèvre
  • 1 dl crème fraiche
  • 6 st tortillas
  • 4 msk gräslök

Tortillawraps med chèvrekräm

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Stekta tortillawraps med ungsrostad paprika och krämig ostksås.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:250º
12 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela paprikorna och lägg dem med skalsidan upp på ett ugnssäkert fat. Droppa över lite olivolja. Sätt in fatet i övre delen av ugnen och låt stå tills skalen får blåsor och svartnar. Låt paprikorna svalna lite och dra av skalen. Dela halvorna på längden.
  2. Smula chèvren i en bunke och rör samman med crème fraiche till en jämn kräm.
  3. Rosta tortillan i torr panna och dela på mitten. Lägg några gräslöksstrån på tortillan, låt dem sticka ut över kanten. Lägg på en paprikabit och en klick chèvrekräm. Rulla samman och fäst med tandpetare om det behövs.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini - Coop

(13)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies