Tortilla med ost och tomat

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Varm macka till mellanmål med en bönsallad och tacosås.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st mjuka tortillabröd
  • 200 g skivad ost
  • 1 skivad tomat
  • 1 krm svartpeppar
  • Tillbehör:
  • 1 dl tacosås
  • 400 g kokta bönor, t ex vita eller kidney på burk
  • 1 hackad liten rödlök
  • 0.5 dl hackad persilja

Gör så här

  1. Täck hälften av brödskivorna först med ett lager ost, sedan tomat och lite peppar, ett lager ost till och sist ytterligare en tortilla.
  2. Stek de fyllda bröden på båda sidor i torr panna.
  3. Platta till med en stekspade så går de lättare att vända.

Servering

Servera med sås och väl avrunna varma eller kalla bönor överströdda med lök och lite persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tomatsoppa med fetaost

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Macka med julskinka och marinerade kronärtskockhjärtan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Fetaosttoast

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kalkon- och färskosttoast

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pasta med grönkålspesto och skinka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Broccolisallad med grillad halloumi

Betyg
Betyg
(102)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 8 st mjuka tortillabröd
  • 200 g skivad ost
  • 1 skivad tomat
  • 1 krm svartpeppar
  • Tillbehör:
  • 1 dl tacosås
  • 400 g kokta bönor, t ex vita eller kidney på burk
  • 1 hackad liten rödlök
  • 0.5 dl hackad persilja

Tortilla med ost och tomat

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Varm macka till mellanmål med en bönsallad och tacosås.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Täck hälften av brödskivorna först med ett lager ost, sedan tomat och lite peppar, ett lager ost till och sist ytterligare en tortilla.
  2. Stek de fyllda bröden på båda sidor i torr panna.
  3. Platta till med en stekspade så går de lättare att vända.

Servering

Servera med sås och väl avrunna varma eller kalla bönor överströdda med lök och lite persilja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Varm sardintoast med kapris, ost och tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Tomatsoppa med fetaost

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Macka med julskinka och marinerade kronärtskockhjärtan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Fetaosttoast

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kalkon- och färskosttoast

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pasta med grönkålspesto och skinka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Broccolisallad med grillad halloumi

Betyg
Betyg
(102)