För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg (1-5):
3.56 (18 betyg)

Härlig sallad med bönor och tonfisk.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 ägg
  • 100 g sockerärtor
  • 1 liten rödlök
  • 200 g körsbärstomater
  • 2 romansallad
  • 2 burkar stora vita bönor (à 400 g)
  • 2 burkar tonfisk (à 140 g)
  • 0.5 citron, i klyftor
  • Vinägrett
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk olivolja
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Lägg äggen i kallt vatten och låt koka i 6 min.(för en krämig gula) Strimla sugarsnaps och rödlök. Dela tomaterna och riv salladen i mindre bitar.
  2. Skölj av bönorna och låt vätskan ur tonfisken rinna av. Fördela alla grönsaker i talrikar och toppa med tonfisk, 2 ägghalvor och citronklyfta.
  3. Blanda vinäger, olja, salt och peppar till en vinägrett och ringla över salladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax- och spenatpaj

(99)

Laxsida med couscoussallad

(17)

Laxsallad med lime och jordnötter

(19)

Lutfisk med kryddpeppar och brynt smör

(4)

Varmrökt lax med bearnaisesås

(2)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(3)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(8)

Toscansk lax i ugn med råstekt rotselleri

(7)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 4 ägg
  • 100 g sockerärtor
  • 1 liten rödlök
  • 200 g körsbärstomater
  • 2 romansallad
  • 2 burkar stora vita bönor (à 400 g)
  • 2 burkar tonfisk (à 140 g)
  • 0.5 citron, i klyftor
  • Vinägrett
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk olivolja
  • svartpeppar
  • salt

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg (1-5):
3.56 (18 betyg)

Härlig sallad med bönor och tonfisk.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg äggen i kallt vatten och låt koka i 6 min.(för en krämig gula) Strimla sugarsnaps och rödlök. Dela tomaterna och riv salladen i mindre bitar.
  2. Skölj av bönorna och låt vätskan ur tonfisken rinna av. Fördela alla grönsaker i talrikar och toppa med tonfisk, 2 ägghalvor och citronklyfta.
  3. Blanda vinäger, olja, salt och peppar till en vinägrett och ringla över salladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax- och spenatpaj

(99)

Laxsida med couscoussallad

(17)

Laxsallad med lime och jordnötter

(19)

Lutfisk med kryddpeppar och brynt smör

(4)

Varmrökt lax med bearnaisesås

(2)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(3)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(8)

Toscansk lax i ugn med råstekt rotselleri

(7)