Tonfisksallad med vita bönor

Betyg (1-5):
3.69 (13 betyg)

Härlig sallad med bönor och tonfisk.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 4 ägg
  • 100 g sockerärtor
  • 1 liten rödlök
  • 200 g körsbärstomater
  • 2 romansallad
  • 2 burkar stora vita bönor (à 400 g)
  • 2 burkar tonfisk (à 140 g)
  • 0.5 citron, i klyftor
  • Vinägrett
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk olivolja
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg äggen i kallt vatten och låt koka i 6 min.(för en krämig gula) Strimla sugarsnaps och rödlök. Dela tomaterna och riv salladen i mindre bitar.
  2. Skölj av bönorna och låt vätskan ur tonfisken rinna av. Fördela alla grönsaker i talrikar och toppa med tonfisk, 2 ägghalvor och citronklyfta.
  3. Blanda vinäger, olja, salt och peppar till en vinägrett och ringla över salladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad - Coop

(2)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(74)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(6)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Indisk wrap med paneer - Coop

(8)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 4 ägg
  • 100 g sockerärtor
  • 1 liten rödlök
  • 200 g körsbärstomater
  • 2 romansallad
  • 2 burkar stora vita bönor (à 400 g)
  • 2 burkar tonfisk (à 140 g)
  • 0.5 citron, i klyftor
  • Vinägrett
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk olivolja
  • svartpeppar

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg (1-5):
3.69 (13 betyg)

Härlig sallad med bönor och tonfisk.

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg äggen i kallt vatten och låt koka i 6 min.(för en krämig gula) Strimla sugarsnaps och rödlök. Dela tomaterna och riv salladen i mindre bitar.
  2. Skölj av bönorna och låt vätskan ur tonfisken rinna av. Fördela alla grönsaker i talrikar och toppa med tonfisk, 2 ägghalvor och citronklyfta.
  3. Blanda vinäger, olja, salt och peppar till en vinägrett och ringla över salladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad - Coop

(2)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(74)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(6)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Indisk wrap med paneer - Coop

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies