För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tonfiskpasta med kapris och pesto

Betyg (1-5):
3.6 (45 betyg)

Spagetti med tonfisk, röd pesto, tomater, kapris och grana padano som blandas runt till en härlig snabblagad rätt med mycket smak.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g spagetti
  • 185 g tonfisk, på burk, avrunnen
  • 190 g röd pesto, på burk
  • 50 g små kapris
  • 2 tomater
  • 20 g Grana padano, riven
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Krama vätskan ur tonfisken och värm den tillsammans med pesto och kapris i en kastrull. Tärna tomaterna och rör ner i såsen. Vänd ner pastan och servera toppad med grana padano och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nathalie

2020-01-13

Det blev fyra helt okej portioner i storlek. Godare än vi förväntade oss, smakade inte alls tonfisk men lite Medelhavet på nåt sätt. Detta kommer vi att laga igen!

Jonny

2019-12-04

Lätt och snabbt att tillaga maten och smakar mycket bra men lite speciellt.

Liknande recept

Lökpaj med smördeg

(35)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(36)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(38)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(140)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(15)

Kycklingbollar med dill och citron

(67)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(53)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(125)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g spagetti
  • 185 g tonfisk, på burk, avrunnen
  • 190 g röd pesto, på burk
  • 50 g små kapris
  • 2 tomater
  • 20 g Grana padano, riven
  • nymalen svartpeppar

Tonfiskpasta med kapris och pesto

Betyg (1-5):
3.6 (45 betyg)

Spagetti med tonfisk, röd pesto, tomater, kapris och grana padano som blandas runt till en härlig snabblagad rätt med mycket smak.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Krama vätskan ur tonfisken och värm den tillsammans med pesto och kapris i en kastrull. Tärna tomaterna och rör ner i såsen. Vänd ner pastan och servera toppad med grana padano och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nathalie

2020-01-13

Det blev fyra helt okej portioner i storlek. Godare än vi förväntade oss, smakade inte alls tonfisk men lite Medelhavet på nåt sätt. Detta kommer vi att laga igen!

Jonny

2019-12-04

Lätt och snabbt att tillaga maten och smakar mycket bra men lite speciellt.

Liknande recept

Lökpaj med smördeg

(35)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(36)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(38)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(140)

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(15)

Kycklingbollar med dill och citron

(67)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(53)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(125)