Tonfiskpasta med kapris och pesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.54 (81 betyg)

Spagetti med tonfisk, röd pesto, tomater, kapris och grana padano som blandas runt till en härlig snabblagad rätt med mycket smak.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g spagetti
  • 185 g tonfisk, på burk, avrunnen
  • 190 g röd pesto, på burk
  • 50 g små kapris
  • 2 tomater
  • 20 g Grana padano, riven
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Krama vätskan ur tonfisken och värm den tillsammans med pesto och kapris i en kastrull. Tärna tomaterna och rör ner i såsen. Vänd ner pastan och servera toppad med grana padano och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nathalie

2020-01-13

Det blev fyra helt okej portioner i storlek. Godare än vi förväntade oss, smakade inte alls tonfisk men lite Medelhavet på nåt sätt. Detta kommer vi att laga igen!

Jonny

2019-12-04

Lätt och snabbt att tillaga maten och smakar mycket bra men lite speciellt.

Liknande recept

Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(66)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(104)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g spagetti
  • 185 g tonfisk, på burk, avrunnen
  • 190 g röd pesto, på burk
  • 50 g små kapris
  • 2 tomater
  • 20 g Grana padano, riven
  • nymalen svartpeppar

Tonfiskpasta med kapris och pesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.54 (81 betyg)

Spagetti med tonfisk, röd pesto, tomater, kapris och grana padano som blandas runt till en härlig snabblagad rätt med mycket smak.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Krama vätskan ur tonfisken och värm den tillsammans med pesto och kapris i en kastrull. Tärna tomaterna och rör ner i såsen. Vänd ner pastan och servera toppad med grana padano och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nathalie

2020-01-13

Det blev fyra helt okej portioner i storlek. Godare än vi förväntade oss, smakade inte alls tonfisk men lite Medelhavet på nåt sätt. Detta kommer vi att laga igen!

Jonny

2019-12-04

Lätt och snabbt att tillaga maten och smakar mycket bra men lite speciellt.

Liknande recept

Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(66)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(104)