Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat

Betyg (1-5):
3.22 (9 betyg)

Snabblagad tomatsoppa med färsk ostfylld tortelloni och spenat, som toppas med ägg och cheddarost.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 5 dl vatten
  • 400 g krossade tomater
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 tsk torkad salvia
  • 250 g färsk tortelloni 5 ostar
  • 0.5 dl grädde
  • 70 g färsk spenat
  • salt och svartpeppar
  • chiliflakes
  • Till servering
  • 3 ägg
  • 50 g riven cheddarost

Gör så här

  1. Koka äggen så de får en krämig gula, ca 4 min. Koka upp vatten, krossade tomater, buljongtärning och örter.
  2. Lägg i tortellonin och koka tills de är klara. Häll i grädden och vänd ner spenaten. Smaka av med salt, peppar och ev chiliflakes. Servera med ägghalva och toppa med riven ost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Amanda

2019-08-24

Inte så god!

Liknande recept

Tofu Tikka

(8)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(41)

Pasta med rotsaker och linser

(0)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(26)

Minestronesoppa med linser

(6)

Lingonmarinerad fläskkarré

(2)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(2)

Couscouspanna med fisk

(1)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 5 dl vatten
  • 400 g krossade tomater
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 tsk torkad salvia
  • 250 g färsk tortelloni 5 ostar
  • 0.5 dl grädde
  • 70 g färsk spenat
  • salt och svartpeppar
  • chiliflakes
  • Till servering
  • 3 ägg
  • 50 g riven cheddarost

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat

Betyg (1-5):
3.22 (9 betyg)

Snabblagad tomatsoppa med färsk ostfylld tortelloni och spenat, som toppas med ägg och cheddarost.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka äggen så de får en krämig gula, ca 4 min. Koka upp vatten, krossade tomater, buljongtärning och örter.
  2. Lägg i tortellonin och koka tills de är klara. Häll i grädden och vänd ner spenaten. Smaka av med salt, peppar och ev chiliflakes. Servera med ägghalva och toppa med riven ost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Amanda

2019-08-24

Inte så god!

Liknande recept

Tofu Tikka

(8)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(41)

Pasta med rotsaker och linser

(0)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(26)

Minestronesoppa med linser

(6)

Lingonmarinerad fläskkarré

(2)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(2)

Couscouspanna med fisk

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies