Tofustroganoff

Betyg (1-5):
3.75 (16 betyg)

Stroganoff gjord på tofu och soltorkade tomater.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 250 g Änglamark tofu, gärna rökt
  • 1 st Änglamark gul lök, hackad
  • 1 st Änglamark vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk Änglamark tomatpuré
  • 1 msk Änglamark olja
  • 10 st marinerade soltorkade tomater, strimlade
  • 1 msk fransk senap
  • 400 g krossade tomater med örter
  • 1 dl vatten
  • salt och peppar
  • Till servering
  • 3 dl ris
  • 70 g salladsmix

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär tofu i strimlor. Stek lök, vitlök och tomatpuré i smör. Stek under omrörning ca 4 min.
  2. Tillsätt soltorkade tomater, senap, krossade tomater, vatten och tofun. Låt sjuda under lock ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera stroganoffen med ris och sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Buddha bowl

(9)

Spenatrisotto med ädelost och svamp

(13)

Fyllda auberginer

(19)

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

(6)

Pumpastroganoff

(150)

Stroganoff med tofu

(21)

Risotto med tomater och färsk basilika

(18)

Blomkålsgryta - indisk Aloo gobi - Lotta Lundgren

(257)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 250 g Änglamark tofu, gärna rökt
  • 1 st Änglamark gul lök, hackad
  • 1 st Änglamark vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk Änglamark tomatpuré
  • 1 msk Änglamark olja
  • 10 st marinerade soltorkade tomater, strimlade
  • 1 msk fransk senap
  • 400 g krossade tomater med örter
  • 1 dl vatten
  • salt och peppar
  • Till servering
  • 3 dl ris
  • 70 g salladsmix

Tofustroganoff

Betyg (1-5):
3.75 (16 betyg)

Stroganoff gjord på tofu och soltorkade tomater.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär tofu i strimlor. Stek lök, vitlök och tomatpuré i smör. Stek under omrörning ca 4 min.
  2. Tillsätt soltorkade tomater, senap, krossade tomater, vatten och tofun. Låt sjuda under lock ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera stroganoffen med ris och sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Buddha bowl

(9)

Spenatrisotto med ädelost och svamp

(13)

Fyllda auberginer

(19)

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

(6)

Pumpastroganoff

(150)

Stroganoff med tofu

(21)

Risotto med tomater och färsk basilika

(18)

Blomkålsgryta - indisk Aloo gobi - Lotta Lundgren

(257)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies