För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tiramisu med grillade frukter

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Fräsch och god efterrätt med massor av goda frukter.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g mascarpone
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 1 vaniljstång
  • 2 msk strösocker
  • 3 msk Prosecco eller mousserande vin
  • 0.5 ananas
  • 3 nektariner
  • 5 plommon
  • 12 savoiardikex
  • 2 dl Prosecco eller mousserande vin
  • Till servering:
  • 1 msk flytande honung
  • 1 lime, finrivet skal

Gör så här

  1. Lägg mascarpone, grädde, fröna från vaniljstången, socker och 3 msk Prosecco i en bunke. Vispa med elvisp till en fluffig kräm.
  2. Skär alla frukter i jämnstora bitar. Grilla tills de fått lite grillsmak och mjuknat något.
  3. Häll vinet i en djup tallrik och doppa kexen. Lägg alla kexen på ett stort fat och klicka ut mascarponekrämen ovanpå, toppa med frukterna.

Till servering

  1. Ringla över honung och garnera med limeskal. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varma fikon med mascarponecrème

(0)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(20)

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

(21)

Frozen key lime pie i skål

(33)

Passionsfruktscheesecake

(32)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(4)

Zucchinikaka med kardemumma och apelsinglasyr

(8)

Vit chokladcheesecake med citrus

(4)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 250 g mascarpone
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 1 vaniljstång
  • 2 msk strösocker
  • 3 msk Prosecco eller mousserande vin
  • 0.5 ananas
  • 3 nektariner
  • 5 plommon
  • 12 savoiardikex
  • 2 dl Prosecco eller mousserande vin
  • Till servering:
  • 1 msk flytande honung
  • 1 lime, finrivet skal

Tiramisu med grillade frukter

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Fräsch och god efterrätt med massor av goda frukter.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg mascarpone, grädde, fröna från vaniljstången, socker och 3 msk Prosecco i en bunke. Vispa med elvisp till en fluffig kräm.
  2. Skär alla frukter i jämnstora bitar. Grilla tills de fått lite grillsmak och mjuknat något.
  3. Häll vinet i en djup tallrik och doppa kexen. Lägg alla kexen på ett stort fat och klicka ut mascarponekrämen ovanpå, toppa med frukterna.

Till servering

  1. Ringla över honung och garnera med limeskal. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Varma fikon med mascarponecrème

(0)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(20)

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

(21)

Frozen key lime pie i skål

(33)

Passionsfruktscheesecake

(32)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(4)

Zucchinikaka med kardemumma och apelsinglasyr

(8)

Vit chokladcheesecake med citrus

(4)