Tiramisu med grillade frukter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (4 betyg)

Fräsch och god efterrätt med massor av goda frukter.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g mascarpone
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 1 vaniljstång
  • 2 msk strösocker
  • 0.5 ananas
  • 3 nektariner
  • 5 plommon
  • 12 savoiardikex
  • 2 dl Prosecco eller mousserande vin
  • Till servering:
  • 1 msk flytande honung
  • 1 lime, finrivet skal

Gör så här

  1. Lägg mascarpone, grädde, fröna från vaniljstången, socker och 3 msk Prosecco i en bunke. Vispa med elvisp till en fluffig kräm.
  2. Skär alla frukter i jämnstora bitar. Grilla tills de fått lite grillsmak och mjuknat något.
  3. Häll vinet i en djup tallrik och doppa kexen. Lägg alla kexen på ett stort fat och klicka ut mascarponekrämen ovanpå, toppa med frukterna.

Till servering

  1. Ringla över honung och garnera med limeskal. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vit chokladcheesecake med citrus

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Lyxig dessert i glas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Smördegspizza med mango och apelsin

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Varma fikon med mascarponecrème

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Passionsfruktscheesecake

Betyg
Betyg
(33)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 250 g mascarpone
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 1 vaniljstång
  • 2 msk strösocker
  • 0.5 ananas
  • 3 nektariner
  • 5 plommon
  • 12 savoiardikex
  • 2 dl Prosecco eller mousserande vin
  • Till servering:
  • 1 msk flytande honung
  • 1 lime, finrivet skal

Tiramisu med grillade frukter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (4 betyg)

Fräsch och god efterrätt med massor av goda frukter.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg mascarpone, grädde, fröna från vaniljstången, socker och 3 msk Prosecco i en bunke. Vispa med elvisp till en fluffig kräm.
  2. Skär alla frukter i jämnstora bitar. Grilla tills de fått lite grillsmak och mjuknat något.
  3. Häll vinet i en djup tallrik och doppa kexen. Lägg alla kexen på ett stort fat och klicka ut mascarponekrämen ovanpå, toppa med frukterna.

Till servering

  1. Ringla över honung och garnera med limeskal. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vit chokladcheesecake med citrus

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

Betyg
Betyg
(65)
Spara recept

Lyxig dessert i glas

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Smördegspizza med mango och apelsin

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Varma fikon med mascarponecrème

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Passionsfruktscheesecake

Betyg
Betyg
(33)