Tikka masala med bönor och råstekt broccoli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.47 (36 betyg)

En supersnabb tikka masala med bönor som serveras med ris och råstekt broccoli.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl basmatiris eller jasminris
  • 490 g india tikka masala
  • 410 g kidneybönor, avsköljda (på burk)
  • 1 dl vatten
  • 250 g broccoli
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 20 g färsk koriander

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm Tikka Masala med bönorna och vatten. Skär broccolin i buketter och dela dem på hälften.
  2. Skär broccolistjälken i tunna skivor. Stek i olja i en riktigt het panna tills broccolin fått fin färg. Strö över flingsalt. Servera grytan med ris, koriander och råstekt broccoli.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Alice

2020-10-26

Detta gick lätt och fort att laga! Den behövde dock lite extra smak enligt mig, sriracha och salt löste det!

Heidrun lind

2020-08-31

Lite oklart om broccolin (inte stjälkarna) skulle vara i grytan i steg 1 men god var den !

Checkbox Coop

2020-02-19

Hej Maria! Den funktionen ska fungera nu (vi ska ta bort den tidigare kommentaren). Testa att klicka på Köp varor knappen här ovan :) /Maja (webbredaktör)

Maria

2020-02-18

Hej, vore bra om funktionen gick att lösa!

Liknande recept

Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Kålwrap med grillade bönbiffar

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(116)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(53)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 dl basmatiris eller jasminris
  • 490 g india tikka masala
  • 410 g kidneybönor, avsköljda (på burk)
  • 1 dl vatten
  • 250 g broccoli
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 20 g färsk koriander

Tikka masala med bönor och råstekt broccoli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.47 (36 betyg)

En supersnabb tikka masala med bönor som serveras med ris och råstekt broccoli.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm Tikka Masala med bönorna och vatten. Skär broccolin i buketter och dela dem på hälften.
  2. Skär broccolistjälken i tunna skivor. Stek i olja i en riktigt het panna tills broccolin fått fin färg. Strö över flingsalt. Servera grytan med ris, koriander och råstekt broccoli.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Alice

2020-10-26

Detta gick lätt och fort att laga! Den behövde dock lite extra smak enligt mig, sriracha och salt löste det!

Heidrun lind

2020-08-31

Lite oklart om broccolin (inte stjälkarna) skulle vara i grytan i steg 1 men god var den !

Checkbox Coop

2020-02-19

Hej Maria! Den funktionen ska fungera nu (vi ska ta bort den tidigare kommentaren). Testa att klicka på Köp varor knappen här ovan :) /Maja (webbredaktör)

Maria

2020-02-18

Hej, vore bra om funktionen gick att lösa!

Liknande recept

Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Kålwrap med grillade bönbiffar

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(116)
Spara recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Omelettrulle med grönkål och fetaost

Betyg
Betyg
(53)