Tikka masala med bönor och råstekt broccoli

Betyg (1-5):
3.79 (19 betyg)

En supersnabb tikka masala med bönor som serveras med ris och råstekt broccoli.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 3 dl basmatiris eller jasminris
  • 490 g india tikka masala
  • 410 g kidneybönor, avsköljda (på burk)
  • 1 dl vatten
  • 250 g broccoli
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 20 g färsk koriander

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm Tikka Masala med bönorna och vatten. Skär broccolin i buketter och dela dem på hälften.
  2. Skär broccolistjälken i tunna skivor. Stek i olja i en riktigt het panna tills broccolin fått fin färg. Strö över flingsalt. Servera grytan med ris, koriander och råstekt broccoli.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-09-18

Hej E, för tillfället går det tyvärr inte att lägga till varor direkt från receptet till varukorgen, men vi ser över funktionen och hoppas att den snart ska vara tillbaka igen!

E

2019-09-17

Varför kan jag inte plocka på mig varorna till receptet?

Liknande recept

Moussakagratäng

(42)

Lökpaj med smördeg

(33)

Borsjtj med kryddig korv

(20)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(122)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(114)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(13)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(29)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(56)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 dl basmatiris eller jasminris
  • 490 g india tikka masala
  • 410 g kidneybönor, avsköljda (på burk)
  • 1 dl vatten
  • 250 g broccoli
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 20 g färsk koriander

Tikka masala med bönor och råstekt broccoli

Betyg (1-5):
3.79 (19 betyg)

En supersnabb tikka masala med bönor som serveras med ris och råstekt broccoli.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm Tikka Masala med bönorna och vatten. Skär broccolin i buketter och dela dem på hälften.
  2. Skär broccolistjälken i tunna skivor. Stek i olja i en riktigt het panna tills broccolin fått fin färg. Strö över flingsalt. Servera grytan med ris, koriander och råstekt broccoli.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-09-18

Hej E, för tillfället går det tyvärr inte att lägga till varor direkt från receptet till varukorgen, men vi ser över funktionen och hoppas att den snart ska vara tillbaka igen!

E

2019-09-17

Varför kan jag inte plocka på mig varorna till receptet?

Liknande recept

Moussakagratäng

(42)

Lökpaj med smördeg

(33)

Borsjtj med kryddig korv

(20)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(122)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(114)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(13)

Omelettrulle med grönkål och fetaost

(29)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(56)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies