Tikka masala med bönor och råstekt broccoli

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En supersnabb tikka masala med bönor som serveras med ris och råstekt broccoli.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 3 dl basmatiris eller jasminris
  • 490 g india tikka masala
  • 410 g kidneybönor, avsköljda (på burk)
  • 1 dl vatten
  • 250 g broccoli
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 20 g färsk koriander

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm Tikka Masala med bönorna och vatten. Skär broccolin i buketter och dela dem på hälften.
  2. Skär broccolistjälken i tunna skivor. Stek i olja i en riktigt het panna tills broccolin fått fin färg. Strö över flingsalt. Servera grytan med ris, koriander och råstekt broccoli.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(4)

Minestronesoppa med linser - Coop

(4)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Couscouspanna med fisk - Coop

(1)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(2)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(2)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(7)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 3 dl basmatiris eller jasminris
  • 490 g india tikka masala
  • 410 g kidneybönor, avsköljda (på burk)
  • 1 dl vatten
  • 250 g broccoli
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 20 g färsk koriander

Tikka masala med bönor och råstekt broccoli

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En supersnabb tikka masala med bönor som serveras med ris och råstekt broccoli.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Värm Tikka Masala med bönorna och vatten. Skär broccolin i buketter och dela dem på hälften.
  2. Skär broccolistjälken i tunna skivor. Stek i olja i en riktigt het panna tills broccolin fått fin färg. Strö över flingsalt. Servera grytan med ris, koriander och råstekt broccoli.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(4)

Minestronesoppa med linser - Coop

(4)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Couscouspanna med fisk - Coop

(1)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(2)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(2)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(7)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies