Thaigryta med nudlar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.23 (44 betyg)

Vegetarisk röd curry med tofu, morötter och purjolök serveras med äggnudlar.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g naturell fast tofu
  • 1 msk neutral olja
  • 200 g morot, strimlad
  • 150 g purjolök, strimlad
  • 250 g äggnudlar
  • 400 ml thai röd curry grytbas

Gör så här

  1. Skär tofun i tärningar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek tofun runt om till fin färg. Ta upp och lägg på en tallrik. Stek morötter och purjolök i pannan tills de mjuknat något.
  2. Häll på currysåsen och låt sjuda ca 5 min. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Servera grytan med nudlarna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kenny

2020-06-03

Kul att testa på något nytt. Säkert mycket godare för dom som gillar tofu:)

Ellinor

2019-10-09

Riktigt gott! Enkelt och lättlagat.

Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(158)
Spara recept

Kålwrap med grillade bönbiffar

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(103)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 250 g naturell fast tofu
  • 1 msk neutral olja
  • 200 g morot, strimlad
  • 150 g purjolök, strimlad
  • 250 g äggnudlar
  • 400 ml thai röd curry grytbas

Thaigryta med nudlar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.23 (44 betyg)

Vegetarisk röd curry med tofu, morötter och purjolök serveras med äggnudlar.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär tofun i tärningar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek tofun runt om till fin färg. Ta upp och lägg på en tallrik. Stek morötter och purjolök i pannan tills de mjuknat något.
  2. Häll på currysåsen och låt sjuda ca 5 min. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Servera grytan med nudlarna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kenny

2020-06-03

Kul att testa på något nytt. Säkert mycket godare för dom som gillar tofu:)

Ellinor

2019-10-09

Riktigt gott! Enkelt och lättlagat.

Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(158)
Spara recept

Kålwrap med grillade bönbiffar

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Borsjtj med kryddig korv

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(103)