Teriyakimarinerad entrecôte

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2 (1 betyg)

Soja, sherry, brun farin och ingefära sätter smaken på denna köttbit. Servera med ditt favorittillbehör.

Tillagningstid: 2 timmar 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g entrecôte
  • Marinad och sås:
  • 2 dl soja
  • 0.5 dl sherry
  • 4 msk brun farin
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk riven färsk ingefära

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till marinaden.
  2. Lägg köttet trångt i en skål och häll över hälften av marinaden, spara resten till sås.
  3. Låt stå i kylskåp ca 2 timmar.
  4. Vänd köttet ett par gånger under tiden.
  5. Torka av köttet och grilla 2-3 minuter per sida.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Köttgryta med ingefärssmak

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Julglaserade revbensspjäll

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Yoghurtmarinerad lammrostbiff på spett

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Kabab koobideh

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Karibisk köttgryta

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(13)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 500 g entrecôte
  • Marinad och sås:
  • 2 dl soja
  • 0.5 dl sherry
  • 4 msk brun farin
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk riven färsk ingefära

Teriyakimarinerad entrecôte

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2 (1 betyg)

Soja, sherry, brun farin och ingefära sätter smaken på denna köttbit. Servera med ditt favorittillbehör.

Tillagningstid: 2 timmar 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till marinaden.
  2. Lägg köttet trångt i en skål och häll över hälften av marinaden, spara resten till sås.
  3. Låt stå i kylskåp ca 2 timmar.
  4. Vänd köttet ett par gånger under tiden.
  5. Torka av köttet och grilla 2-3 minuter per sida.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Köttgryta med ingefärssmak

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Julglaserade revbensspjäll

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Yoghurtmarinerad lammrostbiff på spett

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Kabab koobideh

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Karibisk köttgryta

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Rostbiff med currypotatissallad

Betyg
Betyg
(13)