Tandoorigrillade kycklingfiléer

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.29 (24 betyg)

En favorit med hetta från det Indiska köket passar bra med en mild couscoussallad.

Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingfiléer
  • Tandorimarinad:
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk ingefära
  • 2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

  1. Olja till grillgallret.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
  3. Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.

Servering

Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingspett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Kyckling och sötpotatis på plåt

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Rostad kryddkyckling i libabröd

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Kycklingburgare med mangodressing

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Lamm tikka masala med sötpotatis och myntayoghurt

Betyg
Betyg
(11)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 kycklingfiléer
  • Tandorimarinad:
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk ingefära
  • 2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 pressade vitlöksklyftor

Tandoorigrillade kycklingfiléer

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.29 (24 betyg)

En favorit med hetta från det Indiska köket passar bra med en mild couscoussallad.

Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Olja till grillgallret.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
  3. Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.

Servering

Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingspett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Kyckling och sötpotatis på plåt

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Rostad kryddkyckling i libabröd

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Kycklingburgare med mangodressing

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Lamm tikka masala med sötpotatis och myntayoghurt

Betyg
Betyg
(11)