Tandoorigrillade kycklingfiléer

Betyg (1-5):
3.39 (23 betyg)

En favorit med hetta från det Indiska köket passar bra med en mild couscoussallad.

Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingfiléer
  • Tandorimarinad:
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk ingefära
  • 2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

  1. Olja till grillgallret.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
  3. Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.

Servering

Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

(8)

Rostad kryddkyckling i libabröd

(11)

Korianderkyckling på spett

(3)

Kycklingspett

(9)

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

(15)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Kycklingburgare med mangodressing

(15)

Lamm tikka masala med sötpotatis och myntayoghurt

(11)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 kycklingfiléer
  • Tandorimarinad:
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk ingefära
  • 2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 pressade vitlöksklyftor

Tandoorigrillade kycklingfiléer

Betyg (1-5):
3.39 (23 betyg)

En favorit med hetta från det Indiska köket passar bra med en mild couscoussallad.

Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Olja till grillgallret.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
  3. Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.

Servering

Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

(8)

Rostad kryddkyckling i libabröd

(11)

Korianderkyckling på spett

(3)

Kycklingspett

(9)

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

(15)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Kycklingburgare med mangodressing

(15)

Lamm tikka masala med sötpotatis och myntayoghurt

(11)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies