Tandoorigrillade kycklingfiléer

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.29 (24 betyg)

En favorit med hetta från det Indiska köket passar bra med en mild couscoussallad.

Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingfiléer
  • Tandorimarinad:
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk ingefära
  • 2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

  1. Olja till grillgallret.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
  3. Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.

Servering

Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kycklingburgare med mangodressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Kyckling och sötpotatis på plåt

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Lamm tikka masala med sötpotatis och myntayoghurt

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Korianderkyckling på spett

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Rostad kryddkyckling i libabröd

Betyg
Betyg
(14)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 kycklingfiléer
  • Tandorimarinad:
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk ingefära
  • 2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 pressade vitlöksklyftor

Tandoorigrillade kycklingfiléer

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.29 (24 betyg)

En favorit med hetta från det Indiska köket passar bra med en mild couscoussallad.

Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Olja till grillgallret.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
  3. Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.

Servering

Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kycklingburgare med mangodressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Kyckling och sötpotatis på plåt

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Lamm tikka masala med sötpotatis och myntayoghurt

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Korianderkyckling på spett

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Rostad kryddkyckling i libabröd

Betyg
Betyg
(14)