Tagliatelle med färskost, tomatsås och salami

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (3 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g tagliatelle
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 500 g finkrossade tomater
  • 120 g skivad italiensk salami, strimlad
  • 2 dl gröna oliver, gärna stora grekiska
  • 2 msk färskost med oliv och örter
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl färskost med oliv och örter, till servering
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Fräs lök och vitlök i olja i en kastrull. Tillsätt krossade tomater, salami, oliver och färskost och låt såsen koka ihop ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd runt pastan med tomatsåsen och servera med basilika och en klick färskost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lax fylld med pepparrot och grönsaker

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Ljummen ädelostsallad med rostad potatis och brysselkål

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Klassisk halloumiburgare

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Grekisk salsa med gurka

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Färsk fylld pasta med ugnsbakade grönsaker och mozzarella

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Saras gröna kålgratäng med korv

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Ostfylld portabellosvamp med rostad palsternacka

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Bönsallad med vinägrett

Betyg
Betyg
(68)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g tagliatelle
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 500 g finkrossade tomater
  • 120 g skivad italiensk salami, strimlad
  • 2 dl gröna oliver, gärna stora grekiska
  • 2 msk färskost med oliv och örter
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl färskost med oliv och örter, till servering
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad

Tagliatelle med färskost, tomatsås och salami

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (3 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Fräs lök och vitlök i olja i en kastrull. Tillsätt krossade tomater, salami, oliver och färskost och låt såsen koka ihop ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd runt pastan med tomatsåsen och servera med basilika och en klick färskost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lax fylld med pepparrot och grönsaker

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Ljummen ädelostsallad med rostad potatis och brysselkål

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Klassisk halloumiburgare

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Grekisk salsa med gurka

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Färsk fylld pasta med ugnsbakade grönsaker och mozzarella

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Saras gröna kålgratäng med korv

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Ostfylld portabellosvamp med rostad palsternacka

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Bönsallad med vinägrett

Betyg
Betyg
(68)