För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tagliatelle med färskost, tomatsås och salami

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g tagliatelle
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 500 g finkrossade tomater
  • 120 g skivad italiensk salami, strimlad
  • 2 dl gröna oliver, gärna stora grekiska
  • 2 msk färskost med oliv och örter
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl färskost med oliv och örter, till servering
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Fräs lök och vitlök i olja i en kastrull. Tillsätt krossade tomater, salami, oliver och färskost och låt såsen koka ihop ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd runt pastan med tomatsåsen och servera med basilika och en klick färskost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Korvstroganoff på grillen

(5)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(2)

Grön linssallad med grillad sparris och halloumi

(5)

Kalkon- och färskosttoast

(8)

Squashrullader pesto och parmaskinka

(8)

Spenatsoppa med ädelost

(19)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g tagliatelle
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 500 g finkrossade tomater
  • 120 g skivad italiensk salami, strimlad
  • 2 dl gröna oliver, gärna stora grekiska
  • 2 msk färskost med oliv och örter
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl färskost med oliv och örter, till servering
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad

Tagliatelle med färskost, tomatsås och salami

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Fräs lök och vitlök i olja i en kastrull. Tillsätt krossade tomater, salami, oliver och färskost och låt såsen koka ihop ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd runt pastan med tomatsåsen och servera med basilika och en klick färskost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Korvstroganoff på grillen

(5)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(2)

Grön linssallad med grillad sparris och halloumi

(5)

Kalkon- och färskosttoast

(8)

Squashrullader pesto och parmaskinka

(8)

Spenatsoppa med ädelost

(19)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)