Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.17 (12 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 dl tunt strimlad rödkål
  • 1 tunt strimlad morot
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 4 dl lagrad riven ost
  • 2 hackade avokador
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 4 wrap tortillabröd
  • 1 msk neutral olja
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda rödkål, morot, granatäppelkärnor, limeskal, limesaft och salt. Sprid ut ost, avokado och salladslök på 4 tortillabröd. Toppa med de strimlade grönsakerna och rulla ihop till en tight rulle.
  2. Stek rullen runt om i en het stekpanna med lite olja till fin färg. Skär i 4 cm stora bitar vid servering.

Tips

Passar perfekt som drinksnacks

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Koka kronärtskockor

Betyg
Betyg
(223)
Spara recept

Chilikyckling-fajitas

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Rostade grönsaker med olivbröd

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grillad paprikasallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Vårrullar med rispapper

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Gröna medelhavsbiffar

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

Betyg
Betyg
(15)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 5 dl tunt strimlad rödkål
  • 1 tunt strimlad morot
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 4 dl lagrad riven ost
  • 2 hackade avokador
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 4 wrap tortillabröd
  • 1 msk neutral olja
  • 0.5 tsk salt

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.17 (12 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda rödkål, morot, granatäppelkärnor, limeskal, limesaft och salt. Sprid ut ost, avokado och salladslök på 4 tortillabröd. Toppa med de strimlade grönsakerna och rulla ihop till en tight rulle.
  2. Stek rullen runt om i en het stekpanna med lite olja till fin färg. Skär i 4 cm stora bitar vid servering.

Tips

Passar perfekt som drinksnacks

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Koka kronärtskockor

Betyg
Betyg
(223)
Spara recept

Chilikyckling-fajitas

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Rostade grönsaker med olivbröd

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Grillad paprikasallad

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Vårrullar med rispapper

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Gröna medelhavsbiffar

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

Betyg
Betyg
(15)