Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg (1-5):
3.27 (11 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 5 dl tunt strimlad rödkål
  • 1 tunt strimlad morot
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 4 dl lagrad riven ost
  • 2 hackade avokador
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 4 wrap tortillabröd
  • 1 msk neutral olja
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda rödkål, morot, granatäppelkärnor, limeskal, limesaft och salt. Sprid ut ost, avokado och salladslök på 4 tortillabröd. Toppa med de strimlade grönsakerna och rulla ihop till en tight rulle.
  2. Stek rullen runt om i en het stekpanna med lite olja till fin färg. Skär i 4 cm stora bitar vid servering.

Tips

Passar perfekt som drinksnacks

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Utflyktspizza med varm dryck

(0)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Zucchinipizza med parmesan

(4)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Pizza bianco med broccoli

(4)

Räktacos

(9)

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

(31)

Vegetariska piroger

(7)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 5 dl tunt strimlad rödkål
  • 1 tunt strimlad morot
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 4 dl lagrad riven ost
  • 2 hackade avokador
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 4 wrap tortillabröd
  • 1 msk neutral olja
  • 0.5 tsk salt

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg (1-5):
3.27 (11 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda rödkål, morot, granatäppelkärnor, limeskal, limesaft och salt. Sprid ut ost, avokado och salladslök på 4 tortillabröd. Toppa med de strimlade grönsakerna och rulla ihop till en tight rulle.
  2. Stek rullen runt om i en het stekpanna med lite olja till fin färg. Skär i 4 cm stora bitar vid servering.

Tips

Passar perfekt som drinksnacks

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Utflyktspizza med varm dryck

(0)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Zucchinipizza med parmesan

(4)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Pizza bianco med broccoli

(4)

Räktacos

(9)

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

(31)

Vegetariska piroger

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies