För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tacorostade cashewnötter

Betyg (1-5):
3 (6 betyg)

Nötterna blir extra goda när de rostas med tacokrydda.

Tillagningstid: 10 minuter
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g osaltade cashewnötter
  • 1 msk olja
  • 1 msk taco kryddmix

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna. Tillsätt nötterna och slunga runt dem ca 5 min tills de fått lite färg. Häll över i en skål och vänd runt med tacokrydda.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Valnötspesto med västerbottensost och rucola

(24)

Quinoacroquetter med pistagenötter och getost

(19)

Romescosalsa

(0)

Krossade cashewnötter med paprika

(8)

Nyfikenbollar

(12)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(10)

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

(2)

Yoghurt- och valnötsdipp

(1)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 200 g osaltade cashewnötter
  • 1 msk olja
  • 1 msk taco kryddmix

Tacorostade cashewnötter

Betyg (1-5):
3 (6 betyg)

Nötterna blir extra goda när de rostas med tacokrydda.

Tillagningstid: 10 minuter
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna. Tillsätt nötterna och slunga runt dem ca 5 min tills de fått lite färg. Häll över i en skål och vänd runt med tacokrydda.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Valnötspesto med västerbottensost och rucola

(24)

Quinoacroquetter med pistagenötter och getost

(19)

Romescosalsa

(0)

Krossade cashewnötter med paprika

(8)

Nyfikenbollar

(12)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(10)

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

(2)

Yoghurt- och valnötsdipp

(1)