Tacogratäng - barnens bästa recept

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(20)

Snabb och lättlagad tacogratäng med fisk, perfekt till middag om barnen själva får välja!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl ris
  • 600 g sejfilé, eller annan vit fisk
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 2 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk tacokrydda
  • 2 dl riven ost
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lägg fisken i en ugnsform. Pressa över citron och strö över salt.
  2. Vispa grädde med elvisp. Blanda med crème fraiche och tacokrydda. Häll såsen över fisken och bred ut. Strö över riven ost.
  3. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Servera fisken med ris, nachochips och en grönsallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lina

2021-01-19

Över förväntan! Mycket gott.

Cecilia

2018-03-06

Jättelätt å gott!

Liknande recept

Spara recept

Korvwrap med morotskross och cottage cheese

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pölsa

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Tandoorikyckling med ris

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Vitlöksdoftande pasta med räkor och savojkål

Betyg
Betyg
(12)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 dl ris
  • 600 g sejfilé, eller annan vit fisk
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 2 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk tacokrydda
  • 2 dl riven ost
  • 0.5 tsk salt

Tacogratäng - barnens bästa recept

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(20)

Snabb och lättlagad tacogratäng med fisk, perfekt till middag om barnen själva får välja!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lägg fisken i en ugnsform. Pressa över citron och strö över salt.
  2. Vispa grädde med elvisp. Blanda med crème fraiche och tacokrydda. Häll såsen över fisken och bred ut. Strö över riven ost.
  3. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Servera fisken med ris, nachochips och en grönsallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lina

2021-01-19

Över förväntan! Mycket gott.

Cecilia

2018-03-06

Jättelätt å gott!

Liknande recept

Spara recept

Korvwrap med morotskross och cottage cheese

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pölsa

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Tandoorikyckling med ris

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Vitlöksdoftande pasta med räkor och savojkål

Betyg
Betyg
(12)