För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tacogratäng - barnens bästa recept

Betyg (1-5):
3.71 (17 betyg)

Snabb och lättlagad tacogratäng med fisk, perfekt till middag om barnen själva får välja!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl ris
  • 600 g sejfilé, eller annan vit fisk
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 2 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk tacokrydda
  • 2 dl riven ost
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lägg fisken i en ugnsform. Pressa över citron och strö över salt.
  2. Vispa grädde med elvisp. Blanda med crème fraiche och tacokrydda. Häll såsen över fisken och bred ut. Strö över riven ost.
  3. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Servera fisken med ris, nachochips och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2018-03-06

Jättelätt å gott!

Liknande recept

Enkel tomatsoppa med grädde

(86)

Quinoa- och sötpotatisburgare med pepparrotsgräddfil

(4)

Snabb matjesgratäng

(0)

Tandoorikyckling med ris

(24)

Panerad fiskburgare med remouladsås

(9)

Krämig potatissallad med stekt lax

(11)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Rotfruktssoppa med smaksatt crème fraiche

(19)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 dl ris
  • 600 g sejfilé, eller annan vit fisk
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 2 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk tacokrydda
  • 2 dl riven ost
  • 0.5 tsk salt

Tacogratäng - barnens bästa recept

Betyg (1-5):
3.71 (17 betyg)

Snabb och lättlagad tacogratäng med fisk, perfekt till middag om barnen själva får välja!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lägg fisken i en ugnsform. Pressa över citron och strö över salt.
  2. Vispa grädde med elvisp. Blanda med crème fraiche och tacokrydda. Häll såsen över fisken och bred ut. Strö över riven ost.
  3. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min. Servera fisken med ris, nachochips och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2018-03-06

Jättelätt å gott!

Liknande recept

Enkel tomatsoppa med grädde

(86)

Quinoa- och sötpotatisburgare med pepparrotsgräddfil

(4)

Snabb matjesgratäng

(0)

Tandoorikyckling med ris

(24)

Panerad fiskburgare med remouladsås

(9)

Krämig potatissallad med stekt lax

(11)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Rotfruktssoppa med smaksatt crème fraiche

(19)