För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tabbouleh på quinoa

Betyg (1-5):
4.21 (14 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl quinoa
  • 2 tomater
  • 1 fintärnad paprika
  • 0.5 fintärnad gurka
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 1 dl finhackad persilja
  • 0.5 dl finhackad mynta
  • 1 citron, pressad saft
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka quinoa enligt anvisningen på förpackningen. Gärna med en buljongtärning i kokvattnet. Låt svalna något.
  2. Dela och kärna ur tomaterna, tärna tomatköttet fint. Blanda quinoa med alla grönsaker, örter, citronsaft, olja och salt.

Tips

Sara tipsar: Gott till både fisk, kött och kyckling.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Helén

2017-05-29

Synd att det inte kan stå hur många kalorier det är per/portion

Anders

2017-02-25

Jag använde halverade cocktailtomater och djupfryst persilja.

Liknande recept

Fetaostfyllda bakade paprikor

(10)

Mathavre med halloumi och citronyoghurt

(34)

Ostfyllda köttbullar med matig kamut-vetesallad

(4)

Juligt mathavre med brysselkål

(3)

Zucchinibiffar med parmesan och yoghurtsås

(25)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Quesadilla med quinoa och chili

(9)

Quinoasallad med gurka, aprikos och nötter

(47)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 dl quinoa
  • 2 tomater
  • 1 fintärnad paprika
  • 0.5 fintärnad gurka
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 1 dl finhackad persilja
  • 0.5 dl finhackad mynta
  • 1 citron, pressad saft
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt

Tabbouleh på quinoa

Betyg (1-5):
4.21 (14 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka quinoa enligt anvisningen på förpackningen. Gärna med en buljongtärning i kokvattnet. Låt svalna något.
  2. Dela och kärna ur tomaterna, tärna tomatköttet fint. Blanda quinoa med alla grönsaker, örter, citronsaft, olja och salt.

Tips

Sara tipsar: Gott till både fisk, kött och kyckling.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Helén

2017-05-29

Synd att det inte kan stå hur många kalorier det är per/portion

Anders

2017-02-25

Jag använde halverade cocktailtomater och djupfryst persilja.

Liknande recept

Fetaostfyllda bakade paprikor

(10)

Mathavre med halloumi och citronyoghurt

(34)

Ostfyllda köttbullar med matig kamut-vetesallad

(4)

Juligt mathavre med brysselkål

(3)

Zucchinibiffar med parmesan och yoghurtsås

(25)

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Quesadilla med quinoa och chili

(9)

Quinoasallad med gurka, aprikos och nötter

(47)