Svamppasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.43 (7 betyg)

En smakrik pasta med champinjoner, spenat och parmesanost tillsammans med stekt vitlök och chiliflakes. Den här svamppastan kommer göra succé!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g champinjoner, i kvartar
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 tsk chiliflakes
  • 200 g babyspenat
  • 0.5 tsk salt
  • 400 g spagetti
  • 1 dl parmesanost

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna med olja och stek champinjonerna tills de vätskat av sig och fått färg. Stek hastigt med vitlök och chiliflakes. Vänd ner spenaten och låt den ”smälta ner” under omrörning. Smaka av med salt.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda spenat och champinjonfräset med pastan och toppa med parmesanost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2019-12-11

Jag hade kycklingbacon i och en skvätt grädde. Mums.

Daniel

2019-11-21

stek bacon och lägg i.

Philip

2018-12-22

Tips, snåla inte med parmesan!

Liknande recept

Spara recept

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grillade ägg på salladsbädd

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grönsaksbolognese

Betyg
Betyg
(24)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 250 g champinjoner, i kvartar
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 tsk chiliflakes
  • 200 g babyspenat
  • 0.5 tsk salt
  • 400 g spagetti
  • 1 dl parmesanost

Svamppasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.43 (7 betyg)

En smakrik pasta med champinjoner, spenat och parmesanost tillsammans med stekt vitlök och chiliflakes. Den här svamppastan kommer göra succé!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna med olja och stek champinjonerna tills de vätskat av sig och fått färg. Stek hastigt med vitlök och chiliflakes. Vänd ner spenaten och låt den ”smälta ner” under omrörning. Smaka av med salt.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda spenat och champinjonfräset med pastan och toppa med parmesanost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2019-12-11

Jag hade kycklingbacon i och en skvätt grädde. Mums.

Daniel

2019-11-21

stek bacon och lägg i.

Philip

2018-12-22

Tips, snåla inte med parmesan!

Liknande recept

Spara recept

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grillade ägg på salladsbädd

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grönsaksbolognese

Betyg
Betyg
(24)