För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Färdiga saftiga vegoburgare på svamp med getost och valnötter. Serveras med med avokado, groddar och picklad rödlök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 220 g svampburgare
  • 4 surdegsbröd
  • neutral olja
  • groddar
  • Avokadoröra:
  • 2 avokado
  • 1 dl gräddfil
  • lime, pressad saft
  • Picklad lök:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 1.5 dl ljummet vatten
  • 2 tunt skivade rödlök

Gör så här

  1. Stek burgarna och ett par skivor surdegsbröd i smör eller olja.

Avokadokräm:

  1. Mosa avokado och blanda med gräddfil, salt, peppar smaka av med pressad limesaft.

Picklad rödlök:

  1. Blanda ättika, socker och vatten, rör tills sockret löst sig. Lägg i löken och låt stå i minst 30 min.
  2. Lägg upp burgaren på varsitt nystekt bröd tillsammans med avokadoröra, groddar och picklad rödlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marie

2019-11-17

Jättegott! Lite mer salt och chiliflakes till avokadokrämen så 👍🏻

Liknande recept

Risnudelsallad med broccoli

(10)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(15)

Sallad med asiatisk tonfiskröra

(5)

Potatissallad med vinägrett

(175)

Lax- och spenatpaj

(97)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(1)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 220 g svampburgare
  • 4 surdegsbröd
  • neutral olja
  • groddar
  • Avokadoröra:
  • 2 avokado
  • 1 dl gräddfil
  • lime, pressad saft
  • Picklad lök:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 1.5 dl ljummet vatten
  • 2 tunt skivade rödlök

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Färdiga saftiga vegoburgare på svamp med getost och valnötter. Serveras med med avokado, groddar och picklad rödlök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek burgarna och ett par skivor surdegsbröd i smör eller olja.

Avokadokräm:

  1. Mosa avokado och blanda med gräddfil, salt, peppar smaka av med pressad limesaft.

Picklad rödlök:

  1. Blanda ättika, socker och vatten, rör tills sockret löst sig. Lägg i löken och låt stå i minst 30 min.
  2. Lägg upp burgaren på varsitt nystekt bröd tillsammans med avokadoröra, groddar och picklad rödlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marie

2019-11-17

Jättegott! Lite mer salt och chiliflakes till avokadokrämen så 👍🏻

Liknande recept

Risnudelsallad med broccoli

(10)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(15)

Sallad med asiatisk tonfiskröra

(5)

Potatissallad med vinägrett

(175)

Lax- och spenatpaj

(97)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(1)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)