Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Färdiga saftiga vegoburgare på svamp med getost och valnötter. Serveras med med avokado, groddar och picklad rödlök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 220 g svampburgare
  • 4 surdegsbröd
  • neutral olja
  • groddar
  • Avokadoröra:
  • 2 avokado
  • 1 dl gräddfil
  • lime, pressad saft
  • Picklad lök:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 1.5 dl ljummet vatten
  • 2 tunt skivade rödlök

Gör så här

  1. Stek burgarna och ett par skivor surdegsbröd i smör eller olja.

Avokadokräm:

  1. Mosa avokado och blanda med gräddfil, salt, peppar smaka av med pressad limesaft.

Picklad rödlök:

  1. Blanda ättika, socker och vatten, rör tills sockret löst sig. Lägg i löken och låt stå i minst 30 min.
  2. Lägg upp burgaren på varsitt nystekt bröd tillsammans med avokadoröra, groddar och picklad rödlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(38)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 220 g svampburgare
  • 4 surdegsbröd
  • neutral olja
  • groddar
  • Avokadoröra:
  • 2 avokado
  • 1 dl gräddfil
  • lime, pressad saft
  • Picklad lök:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 1.5 dl ljummet vatten
  • 2 tunt skivade rödlök

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Färdiga saftiga vegoburgare på svamp med getost och valnötter. Serveras med med avokado, groddar och picklad rödlök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek burgarna och ett par skivor surdegsbröd i smör eller olja.

Avokadokräm:

  1. Mosa avokado och blanda med gräddfil, salt, peppar smaka av med pressad limesaft.

Picklad rödlök:

  1. Blanda ättika, socker och vatten, rör tills sockret löst sig. Lägg i löken och låt stå i minst 30 min.
  2. Lägg upp burgaren på varsitt nystekt bröd tillsammans med avokadoröra, groddar och picklad rödlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(173)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(38)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies