Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Färdiga saftiga vegoburgare på svamp med getost och valnötter. Serveras med med avokado, groddar och picklad rödlök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 220 g svampburgare
  • 4 surdegsbröd
  • neutral olja
  • groddar
  • Avokadoröra:
  • 2 avokado
  • 1 dl gräddfil
  • lime, pressad saft
  • Picklad lök:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 1.5 dl ljummet vatten
  • 2 tunt skivade rödlök

Gör så här

  1. Stek burgarna och ett par skivor surdegsbröd i smör eller olja.

Avokadokräm:

  1. Mosa avokado och blanda med gräddfil, salt, peppar smaka av med pressad limesaft.

Picklad rödlök:

  1. Blanda ättika, socker och vatten, rör tills sockret löst sig. Lägg i löken och låt stå i minst 30 min.
  2. Lägg upp burgaren på varsitt nystekt bröd tillsammans med avokadoröra, groddar och picklad rödlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marie

2019-11-17

Jättegott! Lite mer salt och chiliflakes till avokadokrämen så 👍🏻

Liknande recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Zucchinigratäng med korv

(15)

Potatissallad med parmesan och sparris

(163)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 220 g svampburgare
  • 4 surdegsbröd
  • neutral olja
  • groddar
  • Avokadoröra:
  • 2 avokado
  • 1 dl gräddfil
  • lime, pressad saft
  • Picklad lök:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 1.5 dl ljummet vatten
  • 2 tunt skivade rödlök

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Färdiga saftiga vegoburgare på svamp med getost och valnötter. Serveras med med avokado, groddar och picklad rödlök.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek burgarna och ett par skivor surdegsbröd i smör eller olja.

Avokadokräm:

  1. Mosa avokado och blanda med gräddfil, salt, peppar smaka av med pressad limesaft.

Picklad rödlök:

  1. Blanda ättika, socker och vatten, rör tills sockret löst sig. Lägg i löken och låt stå i minst 30 min.
  2. Lägg upp burgaren på varsitt nystekt bröd tillsammans med avokadoröra, groddar och picklad rödlök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marie

2019-11-17

Jättegott! Lite mer salt och chiliflakes till avokadokrämen så 👍🏻

Liknande recept

Marockansk couscous med grillade grönsaker

(0)

Zucchinigratäng med korv

(15)

Potatissallad med parmesan och sparris

(163)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies