För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Susannas sallad med jordnötsdressing

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Den här dressingen är sååå god!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 krispsallad
  • 0.5 gurka
  • 0.5 rödlök
  • 1 röd chili
  • Jordnötsdressing:
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl jordnötssmör
  • 3 msk råsocker
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 0.5 pressad vitlöksklyfta
  • salt

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till dressingen med en stavmixer eller i en matberedare. Smaka av med salt.
  2. Skala och dela gurkan på längden. Skär i sneda skivor. Bryt salladen i bitar och blanda med gurka och strimlad lök. Strö över urkärnad och strimlad chili. Servera salladen med dressingen.

Tips

Dressingen passar till alla sallader och även till grillad kyckling.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sashimilax med sallad

(8)

Koreansk laxtartar

(8)

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

(9)

Insalata caprese

(1)

Grillade tomater med basilikamajo

(4)

Persiljeskinka

(1)

Grillad bruschetta med aubergine

(1)

Yoghurtsås med mynta

(15)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 krispsallad
  • 0.5 gurka
  • 0.5 rödlök
  • 1 röd chili
  • Jordnötsdressing:
  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl jordnötssmör
  • 3 msk råsocker
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 0.5 pressad vitlöksklyfta
  • salt

Susannas sallad med jordnötsdressing

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Den här dressingen är sååå god!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till dressingen med en stavmixer eller i en matberedare. Smaka av med salt.
  2. Skala och dela gurkan på längden. Skär i sneda skivor. Bryt salladen i bitar och blanda med gurka och strimlad lök. Strö över urkärnad och strimlad chili. Servera salladen med dressingen.

Tips

Dressingen passar till alla sallader och även till grillad kyckling.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sashimilax med sallad

(8)

Koreansk laxtartar

(8)

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

(9)

Insalata caprese

(1)

Grillade tomater med basilikamajo

(4)

Persiljeskinka

(1)

Grillad bruschetta med aubergine

(1)

Yoghurtsås med mynta

(15)