Surdegsmacka med färskost och kalkon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.33 (3 betyg)

Tänk grönt och lägg på sallad och andra grönsaker på mackan.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g färskost
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 4 blad krispsallad
  • 1 plattor skivat äpple
  • 12 skivor rökt kalkon
  • 1 morot
  • 30 g ärtskott
  • 0.25 tsk malen svartpeppar

Gör så här

  1. Bred färskost på brödskivorna, lägg på sallad, äppel- och kalkonskivor.
  2. Skala moroten med potatisskalare. Fortsätt att skala moroten tills inget återstår.
  3. Toppa smörgåsen med ärtskott, morotsgirlanger och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



8 st
  • Ingredienser (8)
  • 100 g färskost
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 4 blad krispsallad
  • 1 plattor skivat äpple
  • 12 skivor rökt kalkon
  • 1 morot
  • 30 g ärtskott
  • 0.25 tsk malen svartpeppar

Surdegsmacka med färskost och kalkon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.33 (3 betyg)

Tänk grönt och lägg på sallad och andra grönsaker på mackan.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred färskost på brödskivorna, lägg på sallad, äppel- och kalkonskivor.
  2. Skala moroten med potatisskalare. Fortsätt att skala moroten tills inget återstår.
  3. Toppa smörgåsen med ärtskott, morotsgirlanger och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!