Surdegsmacka med färskost och kalkon

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Tänk grönt och lägg på sallad och andra grönsaker på mackan.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 100 g färskost
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 4 blad krispsallad
  • 1 plattor skivat äpple
  • 12 skivor rökt kalkon
  • 1 morot
  • 30 g ärtskott
  • 0.25 tsk malen svartpeppar

Gör så här

  1. Bred färskost på brödskivorna, lägg på sallad, äppel- och kalkonskivor.
  2. Skala moroten med potatisskalare. Fortsätt att skala moroten tills inget återstår.
  3. Toppa smörgåsen med ärtskott, morotsgirlanger och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



8 st
  • Ingredienser (8)
  • 100 g färskost
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 4 blad krispsallad
  • 1 plattor skivat äpple
  • 12 skivor rökt kalkon
  • 1 morot
  • 30 g ärtskott
  • 0.25 tsk malen svartpeppar

Surdegsmacka med färskost och kalkon

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Tänk grönt och lägg på sallad och andra grönsaker på mackan.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred färskost på brödskivorna, lägg på sallad, äppel- och kalkonskivor.
  2. Skala moroten med potatisskalare. Fortsätt att skala moroten tills inget återstår.
  3. Toppa smörgåsen med ärtskott, morotsgirlanger och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies