Stekta yoghurtbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.08 (36 betyg)

Ett blixtsnabbt sätt att få nygräddade bröd till grillmiddagen – garanterat uppskattat.

Tillagningstid: 20 minuter
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 dl yoghurt (10%)
  • 1 ägg
  • 1 dl olja till stekning
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt yoghurt och ägg och rör ihop. Degen ska vara kladdig. Mjöla in händerna ordentligt.
  2. Forma till 6–8 platta degbitar och stek i stekpanna i rikligt med olja på medelvärme ca 3 min per sida.

Tips

Lägg gärna de stekta bröden på sidan av gallret för varmhållning.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



6 st
  • Ingredienser (6)
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 dl yoghurt (10%)
  • 1 ägg
  • 1 dl olja till stekning
  • 1 tsk salt

Stekta yoghurtbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.08 (36 betyg)

Ett blixtsnabbt sätt att få nygräddade bröd till grillmiddagen – garanterat uppskattat.

Tillagningstid: 20 minuter
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt yoghurt och ägg och rör ihop. Degen ska vara kladdig. Mjöla in händerna ordentligt.
  2. Forma till 6–8 platta degbitar och stek i stekpanna i rikligt med olja på medelvärme ca 3 min per sida.

Tips

Lägg gärna de stekta bröden på sidan av gallret för varmhållning.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!