För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Squashbiffar med rostad potatis

Betyg (1-5):
2.75 (4 betyg)

Vegetariska grönsaksbiffar gjorda på zucchini, vita bönor, ost och nötter. dom serveras med rostad klyftpotatis och sriracha majo.

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg potatis, halverade
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • neutral olja. till stekning
  • 2 dl majonnäs
  • 2 tsk srirachasås
  • 70 g salladsmix
  • Squashbiffar
  • 400 g stora vita bönor, avsköljda
  • 2 dl salta cashewnötter
  • 1 squash, grovriven
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 dl riven ost
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 ägg
  • 0.5 msk torkad oregano
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk cayennepeppar

Gör så här

  1. Blanda potatis, olja och salt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen ca 35 min.
  2. Mixa bönorna slätt, tillsätt cashewnötter och mixa lite till. Blanda ner resten av ingredienserna till biffarna.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka ut smeten i små högar. Stek biffarna till fin färg på båda sidor.
  4. Blanda majonnäs med sriracha till en sås. Servera biffarna med klyftpotatis, sås och salladsmix.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(2)

Klar grönsakssoppa med cashewpesto

(15)

Wokade grönsaker med cashewnötter

(12)

Grillade grönsaker med gremolatasmör och mandel

(12)

Grönsakswok med cashewnötter

(59)

Vegopizza på kikärtsbotten

(24)

Lotta Lundgren - Kyckling med blomkål och brända druvor

(40)

Paprikasoppa med mandel

(0)
17 st
  • Ingredienser (17)
  • 1 kg potatis, halverade
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • neutral olja. till stekning
  • 2 dl majonnäs
  • 2 tsk srirachasås
  • 70 g salladsmix
  • Squashbiffar
  • 400 g stora vita bönor, avsköljda
  • 2 dl salta cashewnötter
  • 1 squash, grovriven
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 1 dl riven ost
  • 0.5 dl ströbröd
  • 1 ägg
  • 0.5 msk torkad oregano
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk cayennepeppar

Squashbiffar med rostad potatis

Betyg (1-5):
2.75 (4 betyg)

Vegetariska grönsaksbiffar gjorda på zucchini, vita bönor, ost och nötter. dom serveras med rostad klyftpotatis och sriracha majo.

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda potatis, olja och salt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen ca 35 min.
  2. Mixa bönorna slätt, tillsätt cashewnötter och mixa lite till. Blanda ner resten av ingredienserna till biffarna.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka ut smeten i små högar. Stek biffarna till fin färg på båda sidor.
  4. Blanda majonnäs med sriracha till en sås. Servera biffarna med klyftpotatis, sås och salladsmix.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(2)

Klar grönsakssoppa med cashewpesto

(15)

Wokade grönsaker med cashewnötter

(12)

Grillade grönsaker med gremolatasmör och mandel

(12)

Grönsakswok med cashewnötter

(59)

Vegopizza på kikärtsbotten

(24)

Lotta Lundgren - Kyckling med blomkål och brända druvor

(40)

Paprikasoppa med mandel

(0)