Spenatdipp

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Mild och god smakbrytare.

Tillagningstid: 10 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 200 g hackad fryst spenat
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 dl turkisk yoghurt (10%)
  • ev. 100 g tärnad fetaost
  • salt

Gör så här

  1. Tina spenaten och låt rinna av i en sil ca 5 min.
  2. Hetta upp spenaten i en kastrull med lite olja i. Pressa i vitlöksklyftan och smaka av med salt.
  3. Blanda spenaten med yoghurt och ev. fetaost. Servera som dipp eller sås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Bitte K Nilsson

2015-07-31

Super- gott- enkelt- suveränt

Liknande recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Grillad coleslaw

(7)

Mezetallrik med svartkål, tre sorters hummus och stekt yoghurtbröd

(3)

Kimchi på salladskål

(3)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(24)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Fritto misto (friterad blomkål)

(7)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 200 g hackad fryst spenat
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 dl turkisk yoghurt (10%)
  • ev. 100 g tärnad fetaost
  • salt

Spenatdipp

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Mild och god smakbrytare.

Tillagningstid: 10 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tina spenaten och låt rinna av i en sil ca 5 min.
  2. Hetta upp spenaten i en kastrull med lite olja i. Pressa i vitlöksklyftan och smaka av med salt.
  3. Blanda spenaten med yoghurt och ev. fetaost. Servera som dipp eller sås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Bitte K Nilsson

2015-07-31

Super- gott- enkelt- suveränt

Liknande recept

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Grillad coleslaw

(7)

Mezetallrik med svartkål, tre sorters hummus och stekt yoghurtbröd

(3)

Kimchi på salladskål

(3)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(24)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Fritto misto (friterad blomkål)

(7)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies