Sparrissallad med caviar och hollandaise

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (4 betyg)

Sparrissallad med milda smaker från fina råvaror som toppas med finhackad rödlök och hollandaisesås.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g grön sparris
  • 2 avokador i klyftor
  • 100 g röd caviar (1 burk = ca 100 g)
  • 1 hackad liten röd lök
  • 4 msk hollandaisesås
  • 2 tsk salt per liter vatten

Gör så här

  1. Bryt bort den träiga nedre delen på sparrisen. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten. Lägg i sparrisen och koka till den nästan är mjuk, 3-5 minuter. Spola den med kallt vatten och låt den rinna av.
  2. Lägg sparris, avokadoklyftor och caviar på ett fat. Strö över löken och klicka på hollandaisen.

Servering

Servera som för- eller bufférätt eller som liten lunchrätt med bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vårrullar med lime- och ingefärsdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Caesarsallad med grillad kyckling

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tonfiskspett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Persiljeskinka

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Sweet corn kachumbari

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kall gazpacho

Betyg
Betyg
(46)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 250 g grön sparris
  • 2 avokador i klyftor
  • 100 g röd caviar (1 burk = ca 100 g)
  • 1 hackad liten röd lök
  • 4 msk hollandaisesås
  • 2 tsk salt per liter vatten

Sparrissallad med caviar och hollandaise

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (4 betyg)

Sparrissallad med milda smaker från fina råvaror som toppas med finhackad rödlök och hollandaisesås.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryt bort den träiga nedre delen på sparrisen. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten. Lägg i sparrisen och koka till den nästan är mjuk, 3-5 minuter. Spola den med kallt vatten och låt den rinna av.
  2. Lägg sparris, avokadoklyftor och caviar på ett fat. Strö över löken och klicka på hollandaisen.

Servering

Servera som för- eller bufférätt eller som liten lunchrätt med bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vårrullar med lime- och ingefärsdipp

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Caesarsallad med grillad kyckling

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Tonfiskspett

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Persiljeskinka

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Sweet corn kachumbari

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kall gazpacho

Betyg
Betyg
(46)