För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Sparris- och skinkomelett

Betyg (1-5):
3.27 (11 betyg)

Fräsch omelett med potatis och sparris

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 knippe grön sparris
  • 2 kokta potatisar
  • 100 g körsbärstomater
  • 100 g rökt skinka
  • 1.5 dl riven parmesan eller vällagrad ost
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Ansa sparrisen och skär i mindre bitar. Skär potatisen i skivor och dela tomaterna.
  2. Fördela alla grönsaker, skinkskivor, och riven ost i en gratängform. Vispa lätt upp ägg, vatten, salt och peppar. Häl ägget i formen och grädda mitt i ugnen 20-25 min.

Servering

Servera med en krispig sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ann-Britt

2020-04-29

Jättegott

Ann-Sofie

2017-01-27

Tråkig mat, inte blev vi mätta heller och vi var bara 2 vuxna...

Henrik

2016-10-17

Familjen älskade den här. Dock hackade vi skinkskivorna istället för att ha i dem hela.

Sandy

2016-10-12

Ingen i familjen tycke om rätten

Cecilia

2016-09-01

Mättande och gott!

Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Linsbolognese

(47)

Majs- och zucchiniplättar

(18)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Belugalasagne

(44)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 knippe grön sparris
  • 2 kokta potatisar
  • 100 g körsbärstomater
  • 100 g rökt skinka
  • 1.5 dl riven parmesan eller vällagrad ost
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Sparris- och skinkomelett

Betyg (1-5):
3.27 (11 betyg)

Fräsch omelett med potatis och sparris

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ansa sparrisen och skär i mindre bitar. Skär potatisen i skivor och dela tomaterna.
  2. Fördela alla grönsaker, skinkskivor, och riven ost i en gratängform. Vispa lätt upp ägg, vatten, salt och peppar. Häl ägget i formen och grädda mitt i ugnen 20-25 min.

Servering

Servera med en krispig sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ann-Britt

2020-04-29

Jättegott

Ann-Sofie

2017-01-27

Tråkig mat, inte blev vi mätta heller och vi var bara 2 vuxna...

Henrik

2016-10-17

Familjen älskade den här. Dock hackade vi skinkskivorna istället för att ha i dem hela.

Sandy

2016-10-12

Ingen i familjen tycke om rätten

Cecilia

2016-09-01

Mättande och gott!

Liknande recept

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Linsbolognese

(47)

Majs- och zucchiniplättar

(18)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Belugalasagne

(44)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)