Sparris- och skinkomelett

Betyg (1-5):
3.11 (9 betyg)

Fräsch omelett med potatis och sparris

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 1 knippe grön sparris
  • 2 kokta potatisar
  • 100 g körsbärstomater
  • 100 g rökt skinka
  • 1.5 dl riven parmesan eller vällagrad ost
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Ansa sparrisen och skär i mindre bitar. Skär potatisen i skivor och dela tomaterna.
  2. Fördela alla grönsaker, skinkskivor, och riven ost i en gratängform. Vispa lätt upp ägg, vatten, salt och peppar. Häl ägget i formen och grädda mitt i ugnen 20-25 min.

Servering

Servera med en krispig sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ann-Sofie

2017-01-27

Tråkig mat, inte blev vi mätta heller och vi var bara 2 vuxna...

Henrik

2016-10-17

Familjen älskade den här. Dock hackade vi skinkskivorna istället för att ha i dem hela.

Sandy

2016-10-12

Ingen i familjen tycke om rätten

Cecilia

2016-09-01

Mättande och gott!

Liknande recept

Belugalasagne

(31)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

Linsbolognese

(34)

Majs- och zucchiniplättar

(12)

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(21)

Caesarsallad seafood

(24)

Spaghetti med tomat och fetaost

(8)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 knippe grön sparris
  • 2 kokta potatisar
  • 100 g körsbärstomater
  • 100 g rökt skinka
  • 1.5 dl riven parmesan eller vällagrad ost
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt

Sparris- och skinkomelett

Betyg (1-5):
3.11 (9 betyg)

Fräsch omelett med potatis och sparris

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ansa sparrisen och skär i mindre bitar. Skär potatisen i skivor och dela tomaterna.
  2. Fördela alla grönsaker, skinkskivor, och riven ost i en gratängform. Vispa lätt upp ägg, vatten, salt och peppar. Häl ägget i formen och grädda mitt i ugnen 20-25 min.

Servering

Servera med en krispig sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ann-Sofie

2017-01-27

Tråkig mat, inte blev vi mätta heller och vi var bara 2 vuxna...

Henrik

2016-10-17

Familjen älskade den här. Dock hackade vi skinkskivorna istället för att ha i dem hela.

Sandy

2016-10-12

Ingen i familjen tycke om rätten

Cecilia

2016-09-01

Mättande och gott!

Liknande recept

Belugalasagne

(31)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(4)

Linsbolognese

(34)

Majs- och zucchiniplättar

(12)

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(21)

Caesarsallad seafood

(24)

Spaghetti med tomat och fetaost

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies