Spaghetti med tomat- och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (16 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g pasta
  • 0.5 purjolök
  • 1 röd chili, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 1.5 dl torkade röda linser
  • 150 g fetaost
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. Fräs purjolök, chili och vitlök hastigt i olja.
  2. Häll i krossade tomater, vatten, linser och smula ner 100 g av fetaosten. Låt småputtra ca 10 min.
  3. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen med pastan och resten av fetaosten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



COOP-gubben

2018-12-16

Jättegott tycker jag och gosegris!

Susanne

2017-04-04

Det här receptet finns en gång till, då under namnet "Pasta med linser". Där står det 1,5 paket linser och här står det 1,5 dl. Det är rätt stor skillnad på paket och dl, vilket är det som gäller? Och det kanske räcker med samma recept en gång för att minska förvirringen ;)

Liknande recept

Spara recept

Majs- och zucchiniplättar

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Linsbolognese

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 400 g pasta
  • 0.5 purjolök
  • 1 röd chili, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 1.5 dl torkade röda linser
  • 150 g fetaost
  • salt och svartpeppar

Spaghetti med tomat- och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (16 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. Fräs purjolök, chili och vitlök hastigt i olja.
  2. Häll i krossade tomater, vatten, linser och smula ner 100 g av fetaosten. Låt småputtra ca 10 min.
  3. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen med pastan och resten av fetaosten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



COOP-gubben

2018-12-16

Jättegott tycker jag och gosegris!

Susanne

2017-04-04

Det här receptet finns en gång till, då under namnet "Pasta med linser". Där står det 1,5 paket linser och här står det 1,5 dl. Det är rätt stor skillnad på paket och dl, vilket är det som gäller? Och det kanske räcker med samma recept en gång för att minska förvirringen ;)

Liknande recept

Spara recept

Majs- och zucchiniplättar

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(101)
Spara recept

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Linsbolognese

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)