Spaghetti med sparris och parmesan

Betyg (1-5):
3.78 (18 betyg)

Sommarens godaste pasta med sparris, pinjenötter och parmesan

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 400 g spagetti
  • 250 g grön sparris
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 60 g pinjenötter
  • 1 tsk chiliflakes
  • 2 dl finriven parmesanost
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa sparrisen och skär den i tre bitar.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek sparris, vitlök, pinjenötter och chiliflakes ca 3 min.
  3. Vänd ihop med den nykokta pastan, ev mer olja och parmesan. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Var generös med olivoljan. Den ger både pepprig smak och nyttiga antioxidanter

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Linnéa

2019-05-12

Denna rätt är så god och lätt att göra! Vi brukar ha i ett paket bacon för lite extra sälta. Mums!

Ulf

2018-01-05

gott med varmrökt pepparlax

Liknande recept

Burrito med kyckling

(11)

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

(121)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

(18)

Fyllda auberginer

(19)

Squashplättar

(91)

Stekta gnocchi med parmesan och örter

(1)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g spagetti
  • 250 g grön sparris
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 60 g pinjenötter
  • 1 tsk chiliflakes
  • 2 dl finriven parmesanost
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Spaghetti med sparris och parmesan

Betyg (1-5):
3.78 (18 betyg)

Sommarens godaste pasta med sparris, pinjenötter och parmesan

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa sparrisen och skär den i tre bitar.
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek sparris, vitlök, pinjenötter och chiliflakes ca 3 min.
  3. Vänd ihop med den nykokta pastan, ev mer olja och parmesan. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Var generös med olivoljan. Den ger både pepprig smak och nyttiga antioxidanter

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Linnéa

2019-05-12

Denna rätt är så god och lätt att göra! Vi brukar ha i ett paket bacon för lite extra sälta. Mums!

Ulf

2018-01-05

gott med varmrökt pepparlax

Liknande recept

Burrito med kyckling

(11)

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

(121)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

(18)

Fyllda auberginer

(19)

Squashplättar

(91)

Stekta gnocchi med parmesan och örter

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies