Spagetti med renskav

Betyg (1-5):
3.35 (48 betyg)

Krångla inte till det - ny smak på pastasåsen.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 400 g spagetti
  • 240 g fryst renskav
  • 1 tsk olja
  • 1 hackad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 strimald morot
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 dl riven ost

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek renskavet i olja. Lossa och vänd vartefter köttet lossnar, lls allt är stekt.
  3. Tillsätt lök, vitlök, morot, salt och peppar och´stek ytterligare 2 minuter.
  4. Häll i crème fraiche, vatten och buljongtärning, låt koka ihop i 3 minuter. Blanda ihop såsen med den kokta pastan och strö över den osten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lars

2018-02-10

Blanda gärna in lite rosépeppar.

Cecilia

2015-10-28

Så himmelskt gott! Skulle gjort dubbel sats av detta!

Elisabet

2015-01-19

Gott! Detta kommer vi höra många gånger!

Johanna

2014-07-01

Super gott!! Denna rätt är nu en ny favorit hemma hos oss :)

Liknande recept

Minestronesoppa med parmesan- och bacontopping

(5)

Lotta Lundgren - Pestofrikadeller i tomatsås

(199)

Ädelostpasta med skinka och päron

(1)

Risoni med svamp och parmesan

(22)

Pasta med bacon och blomkål

(7)

Pastasallad carbonara

(16)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella

(11)

Tagliatelle med musslor och bacon

(24)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 400 g spagetti
  • 240 g fryst renskav
  • 1 tsk olja
  • 1 hackad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 strimald morot
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 dl riven ost

Spagetti med renskav

Betyg (1-5):
3.35 (48 betyg)

Krångla inte till det - ny smak på pastasåsen.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek renskavet i olja. Lossa och vänd vartefter köttet lossnar, lls allt är stekt.
  3. Tillsätt lök, vitlök, morot, salt och peppar och´stek ytterligare 2 minuter.
  4. Häll i crème fraiche, vatten och buljongtärning, låt koka ihop i 3 minuter. Blanda ihop såsen med den kokta pastan och strö över den osten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lars

2018-02-10

Blanda gärna in lite rosépeppar.

Cecilia

2015-10-28

Så himmelskt gott! Skulle gjort dubbel sats av detta!

Elisabet

2015-01-19

Gott! Detta kommer vi höra många gånger!

Johanna

2014-07-01

Super gott!! Denna rätt är nu en ny favorit hemma hos oss :)

Liknande recept

Minestronesoppa med parmesan- och bacontopping

(5)

Lotta Lundgren - Pestofrikadeller i tomatsås

(199)

Ädelostpasta med skinka och päron

(1)

Risoni med svamp och parmesan

(22)

Pasta med bacon och blomkål

(7)

Pastasallad carbonara

(16)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella

(11)

Tagliatelle med musslor och bacon

(24)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies