Spagetti med renskav

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.37 (49 betyg)

Krångla inte till det - ny smak på pastasåsen.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g spagetti
  • 240 g fryst renskav
  • 1 tsk olja
  • 1 hackad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 strimald morot
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 dl riven ost
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek renskavet i olja. Lossa och vänd vartefter köttet lossnar, lls allt är stekt.
  3. Tillsätt lök, vitlök, morot, salt och peppar och´stek ytterligare 2 minuter.
  4. Häll i crème fraiche, vatten och buljongtärning, låt koka ihop i 3 minuter. Blanda ihop såsen med den kokta pastan och strö över den osten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lars

2018-02-10

Blanda gärna in lite rosépeppar.

Cecilia

2015-10-28

Så himmelskt gott! Skulle gjort dubbel sats av detta!

Elisabet

2015-01-19

Gott! Detta kommer vi höra många gånger!

Johanna

2014-07-01

Super gott!! Denna rätt är nu en ny favorit hemma hos oss :)

Liknande recept

Spara recept

Köttfärssås - barnens bästa recept

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Fläskfilé med morotsgirlanger och bandpasta

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Pastagratäng med köttfärs

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Pasta med mustig bolognese

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pastasallad carbonara

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Pasta med kyckling och bacon

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Fläskfilé med äppelsås

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Gremolatastekt biff

Betyg
Betyg
(1)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 400 g spagetti
  • 240 g fryst renskav
  • 1 tsk olja
  • 1 hackad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 strimald morot
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 dl riven ost
  • 0.5 tsk salt

Spagetti med renskav

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.37 (49 betyg)

Krångla inte till det - ny smak på pastasåsen.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek renskavet i olja. Lossa och vänd vartefter köttet lossnar, lls allt är stekt.
  3. Tillsätt lök, vitlök, morot, salt och peppar och´stek ytterligare 2 minuter.
  4. Häll i crème fraiche, vatten och buljongtärning, låt koka ihop i 3 minuter. Blanda ihop såsen med den kokta pastan och strö över den osten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lars

2018-02-10

Blanda gärna in lite rosépeppar.

Cecilia

2015-10-28

Så himmelskt gott! Skulle gjort dubbel sats av detta!

Elisabet

2015-01-19

Gott! Detta kommer vi höra många gånger!

Johanna

2014-07-01

Super gott!! Denna rätt är nu en ny favorit hemma hos oss :)

Liknande recept

Spara recept

Köttfärssås - barnens bästa recept

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Fläskfilé med morotsgirlanger och bandpasta

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Pastagratäng med köttfärs

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Pasta med mustig bolognese

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pastasallad carbonara

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Pasta med kyckling och bacon

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Fläskfilé med äppelsås

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Gremolatastekt biff

Betyg
Betyg
(1)