Spagetti med renskav

Betyg (1-5):
3.35 (48 betyg)

Krångla inte till det - ny smak på pastasåsen.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 400 g spagetti
  • 240 g fryst renskav
  • 1 tsk olja
  • 1 hackad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 strimald morot
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 dl riven ost

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek renskavet i olja. Lossa och vänd vartefter köttet lossnar, lls allt är stekt.
  3. Tillsätt lök, vitlök, morot, salt och peppar och´stek ytterligare 2 minuter.
  4. Häll i crème fraiche, vatten och buljongtärning, låt koka ihop i 3 minuter. Blanda ihop såsen med den kokta pastan och strö över den osten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lars

2018-02-10

Blanda gärna in lite rosépeppar.

Cecilia

2015-10-28

Så himmelskt gott! Skulle gjort dubbel sats av detta!

Elisabet

2015-01-19

Gott! Detta kommer vi höra många gånger!

Johanna

2014-07-01

Super gott!! Denna rätt är nu en ny favorit hemma hos oss :)

Liknande recept

Lotta Lundgren - Pestofrikadeller i tomatsås - Coop

(194)

Docentens dillpasta - Coop

(6)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella - Coop

(10)

Risoni med svamp och parmesan - Coop

(22)

Viltköttbullar med lingon och senapssås - Coop

(7)

Tagliatelle med musslor och bacon - Coop

(22)

Lady och Lufsenpasta - Coop

(14)

Ädelostpasta med skinka och päron - Coop

(1)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 400 g spagetti
  • 240 g fryst renskav
  • 1 tsk olja
  • 1 hackad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 strimald morot
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 dl riven ost

Spagetti med renskav

Betyg (1-5):
3.35 (48 betyg)

Krångla inte till det - ny smak på pastasåsen.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Stek renskavet i olja. Lossa och vänd vartefter köttet lossnar, lls allt är stekt.
  3. Tillsätt lök, vitlök, morot, salt och peppar och´stek ytterligare 2 minuter.
  4. Häll i crème fraiche, vatten och buljongtärning, låt koka ihop i 3 minuter. Blanda ihop såsen med den kokta pastan och strö över den osten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lars

2018-02-10

Blanda gärna in lite rosépeppar.

Cecilia

2015-10-28

Så himmelskt gott! Skulle gjort dubbel sats av detta!

Elisabet

2015-01-19

Gott! Detta kommer vi höra många gånger!

Johanna

2014-07-01

Super gott!! Denna rätt är nu en ny favorit hemma hos oss :)

Liknande recept

Lotta Lundgren - Pestofrikadeller i tomatsås - Coop

(194)

Docentens dillpasta - Coop

(6)

Paolos pasta med köttbullar och mozzarella - Coop

(10)

Risoni med svamp och parmesan - Coop

(22)

Viltköttbullar med lingon och senapssås - Coop

(7)

Tagliatelle med musslor och bacon - Coop

(22)

Lady och Lufsenpasta - Coop

(14)

Ädelostpasta med skinka och päron - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies