För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Spagetti med linser och tomatsås

Betyg (1-5):
3.88 (16 betyg)

Den här pastarätten vänder du ihop i ett nafs. Spagetti, tomat och fetaost blandas med mättande linser.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g spagetti
  • 400 g färdig tomatsås
  • 400 g kokta linser, på burk, bruttovikt
  • 150 g fetaost
  • salt och svartpeppar
  • färsk basilika eller andra örter att toppa med

Gör så här

  1. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Värm tomatsåsen och häll i avsköljda linser. Smula ner 100 g av fetaosten och låt allt bli varmt. Smaka av med salt. Smula över resten av fetaosten vid servering. Dra ett varv med pepparkvarnen och toppa ev med strimlade örter.

Tips

Gott att tillsätta extra vitlök, chili och hackad färsk basilika i såsen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2020-01-15

Hej Sara, använd röda linser :) Lycka till!

Sara

2020-01-13

Vilken sorts linser rekommenderas?

Sofia

2018-01-24

Väldigt gott och snabbt

Emma

2017-01-30

Superbra vardagsrätt! Körde arrabiata tomatsås, en pressad vitlöksklyfta, chiliflakes och hackad basilika i också! Jättegott och så snabbfixat!

Liknande recept

Belugalasagne

(44)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Linsbolognese

(47)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 400 g spagetti
  • 400 g färdig tomatsås
  • 400 g kokta linser, på burk, bruttovikt
  • 150 g fetaost
  • salt och svartpeppar
  • färsk basilika eller andra örter att toppa med

Spagetti med linser och tomatsås

Betyg (1-5):
3.88 (16 betyg)

Den här pastarätten vänder du ihop i ett nafs. Spagetti, tomat och fetaost blandas med mättande linser.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen. Värm tomatsåsen och häll i avsköljda linser. Smula ner 100 g av fetaosten och låt allt bli varmt. Smaka av med salt. Smula över resten av fetaosten vid servering. Dra ett varv med pepparkvarnen och toppa ev med strimlade örter.

Tips

Gott att tillsätta extra vitlök, chili och hackad färsk basilika i såsen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2020-01-15

Hej Sara, använd röda linser :) Lycka till!

Sara

2020-01-13

Vilken sorts linser rekommenderas?

Sofia

2018-01-24

Väldigt gott och snabbt

Emma

2017-01-30

Superbra vardagsrätt! Körde arrabiata tomatsås, en pressad vitlöksklyfta, chiliflakes och hackad basilika i också! Jättegott och så snabbfixat!

Liknande recept

Belugalasagne

(44)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Linsbolognese

(47)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)