Söta kardemummachips med hallondipp och grädde

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Stekta tortillachips som ser ut som fladdermöss och som doppas med kanel, kardemumma och socker och serveras med grön grädde och hallon. Perfekta som efterrätt på halloweenfesten.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 tortillabröd
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk malen kardemumma
  • smör, att steka i
  • 225 g frysta hallon, tinade
  • florsocker
  • 2 dl vispgrädde
  • grön hushållsfärg

Gör så här

  1. Stansa eller klipp ut fladdermöss eller andra halloweenmotiv ur tortillabröden. Blanda socker och kardemumma i en tallrik. Stek brödfigurerna i smör till fin färg och vänd direkt i socker-kardemummablandningen.
  2. Mosa hallonen och smaka av med socker. Vispa grädden fluffig, färga med hushållsfärg. Servera chipsen tillsammans med den röda och gröna dippen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Säbytårta med pekannötter och björnbär

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Grillade persikor med raw kokos

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Bananpannkaka med blåbär

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Crostata con marmelata

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Enkel midsommartårta

Betyg
Betyg
(74)
Spara recept

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Jordgubbssalsa med vit chokladmousse

Betyg
Betyg
(47)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 6 tortillabröd
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk malen kardemumma
  • smör, att steka i
  • 225 g frysta hallon, tinade
  • florsocker
  • 2 dl vispgrädde
  • grön hushållsfärg

Söta kardemummachips med hallondipp och grädde

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Stekta tortillachips som ser ut som fladdermöss och som doppas med kanel, kardemumma och socker och serveras med grön grädde och hallon. Perfekta som efterrätt på halloweenfesten.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stansa eller klipp ut fladdermöss eller andra halloweenmotiv ur tortillabröden. Blanda socker och kardemumma i en tallrik. Stek brödfigurerna i smör till fin färg och vänd direkt i socker-kardemummablandningen.
  2. Mosa hallonen och smaka av med socker. Vispa grädden fluffig, färga med hushållsfärg. Servera chipsen tillsammans med den röda och gröna dippen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Säbytårta med pekannötter och björnbär

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Grillade persikor med raw kokos

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Bananpannkaka med blåbär

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Crostata con marmelata

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Enkel midsommartårta

Betyg
Betyg
(74)
Spara recept

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Jordgubbssalsa med vit chokladmousse

Betyg
Betyg
(47)