Soppa med nudlar och krispiga grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Vegetarisk ramensoppa med morötter, broccoli och ägg

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g äggnudlar
  • 1 liter vatten
  • 3 grönsaksbuljongtärningar
  • 2 morötter, strimlade
  • 2 salladslök, strimlad
  • 100 g färska böngroddar
  • 0.5 broccoli (tunt slantad stjälk)
  • 4 ägg
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Koka upp vatten och buljongtärningar. Stek äggen i några droppar olja tills vitan stelnat och gulan fortfarande är rinnig. Salta och peppra.
  2. Lägg nudlarna i buljongen och lyft upp dem med en pastaslev efter 3–4 min.
  3. Fördela nudlar och grönsaker i soppskålar. Häll på den kokande buljongen. Lägg på äggen. Strö ev över chiliflakes

Tips

Gott med en skvätt sesamolja och rostad lök.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jeanette

2018-10-20

Mums!! Enkelt och nyttigt!

Liknande recept

Spara recept

Laxpudding - enkelt recept

Betyg
Betyg
(74)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Glasnudlar med ägg

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rotfruktssoppa med smaksatt crème fraiche

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Brunchplåt

Betyg
Betyg
(34)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 250 g äggnudlar
  • 1 liter vatten
  • 3 grönsaksbuljongtärningar
  • 2 morötter, strimlade
  • 2 salladslök, strimlad
  • 100 g färska böngroddar
  • 0.5 broccoli (tunt slantad stjälk)
  • 4 ägg
  • salt och peppar

Soppa med nudlar och krispiga grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Vegetarisk ramensoppa med morötter, broccoli och ägg

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp vatten och buljongtärningar. Stek äggen i några droppar olja tills vitan stelnat och gulan fortfarande är rinnig. Salta och peppra.
  2. Lägg nudlarna i buljongen och lyft upp dem med en pastaslev efter 3–4 min.
  3. Fördela nudlar och grönsaker i soppskålar. Häll på den kokande buljongen. Lägg på äggen. Strö ev över chiliflakes

Tips

Gott med en skvätt sesamolja och rostad lök.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jeanette

2018-10-20

Mums!! Enkelt och nyttigt!

Liknande recept

Spara recept

Laxpudding - enkelt recept

Betyg
Betyg
(74)
Spara recept

Skink- och ostpaj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Glasnudlar med ägg

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rotfruktssoppa med smaksatt crème fraiche

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Brunchplåt

Betyg
Betyg
(34)