För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Fräsch och smakrik sommarsallad med jordgubbar, polkabetor och haricotverts. Recept av Liselotte Forslin.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 150 g haricots verts
  • 2 polkabetor
  • 250 g jordgubbar
  • 70 g salladsmix
  • 100 g ädelost, t ex kvibille
  • svartpeppar
  • Balsamicodressing
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • 3 msk olivolja
  • 2 krm salt och nymalen svartpeppar efter smak
  • Honungsrostade valnötter
  • 1 dl valnötter
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk honung
  • 0.5 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Hacka valnötterna grovt och rosta hastigt i olja i en stekpanna. Tillsätt honung och salt och rör om. Häll upp på en tallrik att svalna. Lägg bönorna i saltat kokande vatten och låt koka 2 min. Skölj av i kallt vatten och låt rinna av. Blanda alla ingredienser till dressingen och vänd ner bönorna.
  2. Skala och skiva polkabetorna tunt med mandolin, halvera jordgubbarna. Fördela sallad, bönor, jordgubbar och polkabetor på ett stort fat och smula över ädelosten. Strö på valnötterna och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-06-28

Hej Ingrid! Vad märkligt, hos oss ser allt rätt ut. Tittar du i appen eller på coop.se? I mobil, surfplatta eller dator?

Ingrid

2019-06-25

Under fliken ingredienser är det tomt??

Liknande recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Tomatsalsa med koriander

(9)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(4)

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

(31)

Surkålscoleslaw med gula russin

(40)

Pizza bianco med broccoli

(5)

Zucchinipizza med parmesan

(4)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 150 g haricots verts
  • 2 polkabetor
  • 250 g jordgubbar
  • 70 g salladsmix
  • 100 g ädelost, t ex kvibille
  • svartpeppar
  • Balsamicodressing
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • 3 msk olivolja
  • 2 krm salt och nymalen svartpeppar efter smak
  • Honungsrostade valnötter
  • 1 dl valnötter
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk honung
  • 0.5 tsk flingsalt

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Fräsch och smakrik sommarsallad med jordgubbar, polkabetor och haricotverts. Recept av Liselotte Forslin.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka valnötterna grovt och rosta hastigt i olja i en stekpanna. Tillsätt honung och salt och rör om. Häll upp på en tallrik att svalna. Lägg bönorna i saltat kokande vatten och låt koka 2 min. Skölj av i kallt vatten och låt rinna av. Blanda alla ingredienser till dressingen och vänd ner bönorna.
  2. Skala och skiva polkabetorna tunt med mandolin, halvera jordgubbarna. Fördela sallad, bönor, jordgubbar och polkabetor på ett stort fat och smula över ädelosten. Strö på valnötterna och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-06-28

Hej Ingrid! Vad märkligt, hos oss ser allt rätt ut. Tittar du i appen eller på coop.se? I mobil, surfplatta eller dator?

Ingrid

2019-06-25

Under fliken ingredienser är det tomt??

Liknande recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

Tomatsalsa med koriander

(9)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(4)

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

(31)

Surkålscoleslaw med gula russin

(40)

Pizza bianco med broccoli

(5)

Zucchinipizza med parmesan

(4)