Sojabönsspread

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 5 min
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 st
  • 125 g frysta gröna sojabönor, tinade
  • 100 g philadelphiaost
  • 2 msk finriven färsk pepparrot
  • 0.5 dl hackad dill

Gör så här

  1. Mixa bönor, färskost och pepparrot till en slät kräm. Rör ner dill och smaka av med salt.

Tips

Byt ut sojabönorna mot gröna ärter om du har det i frysen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Enkla gravlaxbakelser - Coop

(3)

Insalata caprese - Coop

(1)

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill - Coop

(2)

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök - Coop

(0)

Avokado- och fetaoströra - Coop

(5)

Jordgubbsbruschetta - Coop

(4)

Crostini med mozzarella och grillad paprika - Coop

(0)

Rödbetshummus med pecorino - Coop

(0)
4 st
  • Ingredienser 4 st
  • 125 g frysta gröna sojabönor, tinade
  • 100 g philadelphiaost
  • 2 msk finriven färsk pepparrot
  • 0.5 dl hackad dill

Sojabönsspread

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 5 min
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa bönor, färskost och pepparrot till en slät kräm. Rör ner dill och smaka av med salt.

Tips

Byt ut sojabönorna mot gröna ärter om du har det i frysen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Enkla gravlaxbakelser - Coop

(3)

Insalata caprese - Coop

(1)

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill - Coop

(2)

Tapenadfylld färsrulle med picklad rödlök - Coop

(0)

Avokado- och fetaoströra - Coop

(5)

Jordgubbsbruschetta - Coop

(4)

Crostini med mozzarella och grillad paprika - Coop

(0)

Rödbetshummus med pecorino - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies