Snitt med rostad kavring och Morbier

Betyg (1-5):
3 (4 betyg)

En söt liten snitt med ädelost.

Tillagningstid: 20 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 2 msk solrosfrön
  • 6 skivor kavring
  • 160 g Morbier eller en god ädelost
  • 2.5 msk valfri chutney, gärna fikon
  • salt

Gör så här

  1. Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna, smaka av med lite salt.
  2. Rosta kavringsskivorna i brödrost eller i torr stekpanna. Skiva brödskivorna i 3 avlånga bitar.
  3. Täck brödbitarna med ädelost och toppa med 0,5 tesked chutney och solrosfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gudrun Byrnäs

2014-11-22

Wibergs kavring bör fram på brödhyllan, genast!

Olle

2014-04-17

Var finns ok kavring längre? Pågens är usel. Wibergs har jag inte sett på länge...

Liknande recept

Lyxig dessert i glas

(4)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(4)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

(21)

Karamelliserad getost med hjortron

(10)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Bakad brietårta med pistagenötter, torkad frukt och honung

(23)

Ugnsbakad brietårta med saffranshonung

(1)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 msk solrosfrön
  • 6 skivor kavring
  • 160 g Morbier eller en god ädelost
  • 2.5 msk valfri chutney, gärna fikon
  • salt

Snitt med rostad kavring och Morbier

Betyg (1-5):
3 (4 betyg)

En söt liten snitt med ädelost.

Tillagningstid: 20 minuter
16 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna, smaka av med lite salt.
  2. Rosta kavringsskivorna i brödrost eller i torr stekpanna. Skiva brödskivorna i 3 avlånga bitar.
  3. Täck brödbitarna med ädelost och toppa med 0,5 tesked chutney och solrosfrön.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Gudrun Byrnäs

2014-11-22

Wibergs kavring bör fram på brödhyllan, genast!

Olle

2014-04-17

Var finns ok kavring längre? Pågens är usel. Wibergs har jag inte sett på länge...

Liknande recept

Lyxig dessert i glas

(4)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(4)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

(21)

Karamelliserad getost med hjortron

(10)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Bakad brietårta med pistagenötter, torkad frukt och honung

(23)

Ugnsbakad brietårta med saffranshonung

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies