Snabbrimmad halstrad lax med äppelsalsa

Betyg (1-5):
3.83 (12 betyg)

Snabbrimmad lax som halstras, ljuvligt gott!

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 500 g laxfilé
  • 0.5 msk socker
  • 2 finhackade äpplen
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 dl matyoghurt
  • 0.5 msk fransk senap
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk salt

Gör så här

  1. Blanda salt och socker. Vänd laxskivorna i blandningen. Låt stå i rumstemperatur ca 20 min.
  2. Blanda äpple, pepparrot och yoghurt. Smaka av med senap, salt och peppar.
  3. Torka av skivorna med hushållspapper. Hetta upp en grill- eller stekpanna utan smör eller olja.
  4. Stek laxskivorna kort på varje sida, bara så att de får en stekyta. Servera laxen med salsan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jordana

2012-07-23

Det finns två väldigt lika (fast olika i mängder, etc) varianter av detta recept och det andra verkar vara bättre eftersom det finns recept på hur man ska göra äppelsalsan på det...Det borde ni fixa så att folk inte blir förvirrade. Tack!

Liknande recept

Laxpaj med potatis

(13)

Lax med ingefära, chili och lime

(21)

Laxsida med couscoussallad

(10)

Lutfisk med kryddpeppar och brynt smör

(4)

Rökt regnbåge med örtagårdssås

(23)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(20)

Varmrökt lax med bearnaisesås

(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 500 g laxfilé
  • 0.5 msk socker
  • 2 finhackade äpplen
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 dl matyoghurt
  • 0.5 msk fransk senap
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk salt

Snabbrimmad halstrad lax med äppelsalsa

Betyg (1-5):
3.83 (12 betyg)

Snabbrimmad lax som halstras, ljuvligt gott!

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda salt och socker. Vänd laxskivorna i blandningen. Låt stå i rumstemperatur ca 20 min.
  2. Blanda äpple, pepparrot och yoghurt. Smaka av med senap, salt och peppar.
  3. Torka av skivorna med hushållspapper. Hetta upp en grill- eller stekpanna utan smör eller olja.
  4. Stek laxskivorna kort på varje sida, bara så att de får en stekyta. Servera laxen med salsan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jordana

2012-07-23

Det finns två väldigt lika (fast olika i mängder, etc) varianter av detta recept och det andra verkar vara bättre eftersom det finns recept på hur man ska göra äppelsalsan på det...Det borde ni fixa så att folk inte blir förvirrade. Tack!

Liknande recept

Laxpaj med potatis

(13)

Lax med ingefära, chili och lime

(21)

Laxsida med couscoussallad

(10)

Lutfisk med kryddpeppar och brynt smör

(4)

Rökt regnbåge med örtagårdssås

(23)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(20)

Varmrökt lax med bearnaisesås

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies