Snabbnudlar med stekt ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.18 (22 betyg)

Riktigt snabba och lättlagade nudlar med färdigskurna grönsaker, stekt ägg som toppas med rostad lök.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 ägg
  • olja, till stekning
  • salt
  • 255 g snabbnudlar (3 frp, biffsmak (à 85 g)
  • 1.5 liter vatten
  • 400 g Bolognesemix Hackat & Klart
  • 2 msk japansk soja
  • 1 dl rostad lök

Gör så här

  1. Stek äggen på låg värme i olja. Krydda med salt. Koka upp buljongpulvret (från nudelförpackningarna) i vattnet och häll i grönsakerna. Lägg i nudlarna efter 1 min och tillsätt sojan. Servera direkt då nudlarna blivit mjuka. Toppa med stekt ägg och rostad lök.

Tips

Gott att pimpa med färsk ingefära och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lotta

2020-02-17

Blev väldigt smaklöst när vi gjorde efter receptet. Men vi provade en andra gång och hade då kokat en egen ramenbuljong som vi använde istället för kryddpåsarna från nudlarna. Blev u en betydligt dyrare middag men också betydligt godare.

Liknande recept

Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(157)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Köttfärspirog

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(93)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(116)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(176)
Spara recept

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(80)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 ägg
  • olja, till stekning
  • salt
  • 255 g snabbnudlar (3 frp, biffsmak (à 85 g)
  • 1.5 liter vatten
  • 400 g Bolognesemix Hackat & Klart
  • 2 msk japansk soja
  • 1 dl rostad lök

Snabbnudlar med stekt ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.18 (22 betyg)

Riktigt snabba och lättlagade nudlar med färdigskurna grönsaker, stekt ägg som toppas med rostad lök.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek äggen på låg värme i olja. Krydda med salt. Koka upp buljongpulvret (från nudelförpackningarna) i vattnet och häll i grönsakerna. Lägg i nudlarna efter 1 min och tillsätt sojan. Servera direkt då nudlarna blivit mjuka. Toppa med stekt ägg och rostad lök.

Tips

Gott att pimpa med färsk ingefära och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lotta

2020-02-17

Blev väldigt smaklöst när vi gjorde efter receptet. Men vi provade en andra gång och hade då kokat en egen ramenbuljong som vi använde istället för kryddpåsarna från nudlarna. Blev u en betydligt dyrare middag men också betydligt godare.

Liknande recept

Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(157)
Spara recept

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Köttfärspirog

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(93)
Spara recept

Moussakagratäng

Betyg
Betyg
(116)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(176)
Spara recept

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(80)