Snabbnudlar med stekt ägg

Betyg (1-5):
3.25 (4 betyg)

Riktigt snabba och lättlagade nudlar med färdigskurna grönsaker, stekt ägg som toppas med rostad lök.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 4 ägg
  • olja, till stekning
  • salt
  • 255 g snabbnudlar (3 frp, biffsmak (à 85 g)
  • 1.5 liter vatten
  • 400 g Bolognesemix Hackat & Klart
  • 2 msk japansk soja
  • 1 dl rostad lök

Gör så här

  1. Stek äggen på låg värme i olja. Krydda med salt. Koka upp buljongpulvret (från nudelförpackningarna) i vattnet och häll i grönsakerna. Lägg i nudlarna efter 1 min och tillsätt sojan. Servera direkt då nudlarna blivit mjuka. Toppa med stekt ägg och rostad lök.

Tips

Gott att pimpa med färsk ingefära och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tagliatelle med musslor och bacon

(30)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(64)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(30)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(49)

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

(60)

Borsjtj med kryddig korv

(20)

Kycklingbollar med dill och citron

(59)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(74)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 ägg
  • olja, till stekning
  • salt
  • 255 g snabbnudlar (3 frp, biffsmak (à 85 g)
  • 1.5 liter vatten
  • 400 g Bolognesemix Hackat & Klart
  • 2 msk japansk soja
  • 1 dl rostad lök

Snabbnudlar med stekt ägg

Betyg (1-5):
3.25 (4 betyg)

Riktigt snabba och lättlagade nudlar med färdigskurna grönsaker, stekt ägg som toppas med rostad lök.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek äggen på låg värme i olja. Krydda med salt. Koka upp buljongpulvret (från nudelförpackningarna) i vattnet och häll i grönsakerna. Lägg i nudlarna efter 1 min och tillsätt sojan. Servera direkt då nudlarna blivit mjuka. Toppa med stekt ägg och rostad lök.

Tips

Gott att pimpa med färsk ingefära och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tagliatelle med musslor och bacon

(30)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(64)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(30)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(49)

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

(60)

Borsjtj med kryddig korv

(20)

Kycklingbollar med dill och citron

(59)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(74)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies