Snabbnudlar med stekt ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Riktigt snabba och lättlagade nudlar med färdigskurna grönsaker, stekt ägg som toppas med rostad lök.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 ägg
  • olja, till stekning
  • salt
  • 255 g snabbnudlar (3 frp, biffsmak (à 85 g)
  • 1.5 liter vatten
  • 400 g Bolognesemix Hackat & Klart
  • 2 msk japansk soja
  • 1 dl rostad lök

Gör så här

  1. Stek äggen på låg värme i olja. Krydda med salt. Koka upp buljongpulvret (från nudelförpackningarna) i vattnet och häll i grönsakerna. Lägg i nudlarna efter 1 min och tillsätt sojan. Servera direkt då nudlarna blivit mjuka. Toppa med stekt ägg och rostad lök.

Tips

Gott att pimpa med färsk ingefära och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lotta

2020-02-17

Blev väldigt smaklöst när vi gjorde efter receptet. Men vi provade en andra gång och hade då kokat en egen ramenbuljong som vi använde istället för kryddpåsarna från nudlarna. Blev u en betydligt dyrare middag men också betydligt godare.

Liknande recept

Spara recept

Kycklingben i ugn med blomkål och vindruvor

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Chicken patties

Betyg
Betyg
(164)
Spara recept

Fiskgryta med tomat och curry

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Kycklingspett med jordnötssås

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Bönotto

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Fishcakes

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Marockansk kycklingryta med couscous

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(46)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 ägg
  • olja, till stekning
  • salt
  • 255 g snabbnudlar (3 frp, biffsmak (à 85 g)
  • 1.5 liter vatten
  • 400 g Bolognesemix Hackat & Klart
  • 2 msk japansk soja
  • 1 dl rostad lök

Snabbnudlar med stekt ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Riktigt snabba och lättlagade nudlar med färdigskurna grönsaker, stekt ägg som toppas med rostad lök.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek äggen på låg värme i olja. Krydda med salt. Koka upp buljongpulvret (från nudelförpackningarna) i vattnet och häll i grönsakerna. Lägg i nudlarna efter 1 min och tillsätt sojan. Servera direkt då nudlarna blivit mjuka. Toppa med stekt ägg och rostad lök.

Tips

Gott att pimpa med färsk ingefära och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lotta

2020-02-17

Blev väldigt smaklöst när vi gjorde efter receptet. Men vi provade en andra gång och hade då kokat en egen ramenbuljong som vi använde istället för kryddpåsarna från nudlarna. Blev u en betydligt dyrare middag men också betydligt godare.

Liknande recept

Spara recept

Kycklingben i ugn med blomkål och vindruvor

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Chicken patties

Betyg
Betyg
(164)
Spara recept

Fiskgryta med tomat och curry

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Kycklingspett med jordnötssås

Betyg
Betyg
(83)
Spara recept

Bönotto

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Fishcakes

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Marockansk kycklingryta med couscous

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(46)