För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Snabbnudlar med stekt ägg

Betyg (1-5):
3.35 (17 betyg)

Riktigt snabba och lättlagade nudlar med färdigskurna grönsaker, stekt ägg som toppas med rostad lök.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 ägg
  • olja, till stekning
  • salt
  • 255 g snabbnudlar (3 frp, biffsmak (à 85 g)
  • 1.5 liter vatten
  • 400 g Bolognesemix Hackat & Klart
  • 2 msk japansk soja
  • 1 dl rostad lök

Gör så här

  1. Stek äggen på låg värme i olja. Krydda med salt. Koka upp buljongpulvret (från nudelförpackningarna) i vattnet och häll i grönsakerna. Lägg i nudlarna efter 1 min och tillsätt sojan. Servera direkt då nudlarna blivit mjuka. Toppa med stekt ägg och rostad lök.

Tips

Gott att pimpa med färsk ingefära och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lotta

2020-02-17

Blev väldigt smaklöst när vi gjorde efter receptet. Men vi provade en andra gång och hade då kokat en egen ramenbuljong som vi använde istället för kryddpåsarna från nudlarna. Blev u en betydligt dyrare middag men också betydligt godare.

Liknande recept

Köttfärspirog

(34)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(140)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(76)

Lökpaj med smördeg

(35)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(38)

Moussakagratäng

(69)

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

(29)

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(21)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 ägg
  • olja, till stekning
  • salt
  • 255 g snabbnudlar (3 frp, biffsmak (à 85 g)
  • 1.5 liter vatten
  • 400 g Bolognesemix Hackat & Klart
  • 2 msk japansk soja
  • 1 dl rostad lök

Snabbnudlar med stekt ägg

Betyg (1-5):
3.35 (17 betyg)

Riktigt snabba och lättlagade nudlar med färdigskurna grönsaker, stekt ägg som toppas med rostad lök.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek äggen på låg värme i olja. Krydda med salt. Koka upp buljongpulvret (från nudelförpackningarna) i vattnet och häll i grönsakerna. Lägg i nudlarna efter 1 min och tillsätt sojan. Servera direkt då nudlarna blivit mjuka. Toppa med stekt ägg och rostad lök.

Tips

Gott att pimpa med färsk ingefära och chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Lotta

2020-02-17

Blev väldigt smaklöst när vi gjorde efter receptet. Men vi provade en andra gång och hade då kokat en egen ramenbuljong som vi använde istället för kryddpåsarna från nudlarna. Blev u en betydligt dyrare middag men också betydligt godare.

Liknande recept

Köttfärspirog

(34)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(140)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(76)

Lökpaj med smördeg

(35)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(38)

Moussakagratäng

(69)

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

(29)

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(21)