För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Snabba müslikakor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Ha alltid dessa ingredienser hemma! Då kan du snabbt ha kakor till fikat. Recept av Therese Elgquist ur kokboken The new green protein.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:175º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 färska dadlar, urkärnade
  • 0.5 dl nötsmör, t ex jordnötssmör
  • 2 msk vatten
  • 1 msk malen kanel
  • 5 dl müsli, valfri sort

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Mixa dadlar och nötsmör i en mixer monterad med knivblad till en slät massa.
  2. Rör ihop med resten av ingredienserna till en kladdig smet.
  3. Forma till små puckar med blöta händer eller bara skeda ut på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen 15–18 min, ha koll så de inte får för mycket färg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Morotscupcakes med philadelphiatopping

(14)

Tant Harriets pepparkakor

(53)

Black bean muffins med apelsinfrosting

(1)

Nötbräck med torkad frukt

(18)

Snabba jullimpan med frukt och nötter

(19)

Varm vit choklad

(5)

Mumsig hallonlemonad

(20)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(55)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 6 färska dadlar, urkärnade
  • 0.5 dl nötsmör, t ex jordnötssmör
  • 2 msk vatten
  • 1 msk malen kanel
  • 5 dl müsli, valfri sort

Snabba müslikakor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Ha alltid dessa ingredienser hemma! Då kan du snabbt ha kakor till fikat. Recept av Therese Elgquist ur kokboken The new green protein.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:175º
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Mixa dadlar och nötsmör i en mixer monterad med knivblad till en slät massa.
  2. Rör ihop med resten av ingredienserna till en kladdig smet.
  3. Forma till små puckar med blöta händer eller bara skeda ut på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen 15–18 min, ha koll så de inte får för mycket färg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Morotscupcakes med philadelphiatopping

(14)

Tant Harriets pepparkakor

(53)

Black bean muffins med apelsinfrosting

(1)

Nötbräck med torkad frukt

(18)

Snabba jullimpan med frukt och nötter

(19)

Varm vit choklad

(5)

Mumsig hallonlemonad

(20)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(55)