Snabb matjesgratäng

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Den här ugnsgräddade fisken är Inte bara enkel att göra, även väldigt god och fyllig!

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
3 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 tunt skivad röd lök
  • 2 tsk smör
  • 680 g kokt potatis
  • 200 g matjesbitar
  • 1 dl hackad dill
  • 1.5 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk ströbröd
  • Till servering:
  • 250 g rädisor på knippe
  • 5 dl blandad sallad

Gör så här

  1. Stek löken mjuk i fettet. Skiva potatisen och varva den med lök, sill och dill i en ugnsform (ca liter). Häll över grädden och strö på ströbrödet.
  2. Stek i mitten av ugnen tills allt är genomvarmt, ca 15 minuter.

Servering

Servera som lunch- eller bufférätt med grönsaker och några skivor knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(187)
Spara recept

Cashewnötstaco

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Taco med röda linser

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Quinoa tabbouleh med ärtpuckar

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(2)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 tunt skivad röd lök
  • 2 tsk smör
  • 680 g kokt potatis
  • 200 g matjesbitar
  • 1 dl hackad dill
  • 1.5 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk ströbröd
  • Till servering:
  • 250 g rädisor på knippe
  • 5 dl blandad sallad

Snabb matjesgratäng

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Den här ugnsgräddade fisken är Inte bara enkel att göra, även väldigt god och fyllig!

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
3 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek löken mjuk i fettet. Skiva potatisen och varva den med lök, sill och dill i en ugnsform (ca liter). Häll över grädden och strö på ströbrödet.
  2. Stek i mitten av ugnen tills allt är genomvarmt, ca 15 minuter.

Servering

Servera som lunch- eller bufférätt med grönsaker och några skivor knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(187)
Spara recept

Cashewnötstaco

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Taco med röda linser

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Quinoa tabbouleh med ärtpuckar

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(2)