Snabb matjesgratäng

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Den här ugnsgräddade fisken är Inte bara enkel att göra, även väldigt god och fyllig!

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
3 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 1 tunt skivad röd lök
  • 2 tsk smör
  • 680 g kokt potatis
  • 200 g matjesbitar
  • 1 dl hackad dill
  • 1.5 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk ströbröd
  • Till servering:
  • 250 g rädisor på knippe
  • 5 dl blandad sallad

Gör så här

  1. Stek löken mjuk i fettet. Skiva potatisen och varva den med lök, sill och dill i en ugnsform (ca liter). Häll över grädden och strö på ströbrödet.
  2. Stek i mitten av ugnen tills allt är genomvarmt, ca 15 minuter.

Servering

Servera som lunch- eller bufférätt med grönsaker och några skivor knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(174)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 1 tunt skivad röd lök
  • 2 tsk smör
  • 680 g kokt potatis
  • 200 g matjesbitar
  • 1 dl hackad dill
  • 1.5 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk ströbröd
  • Till servering:
  • 250 g rädisor på knippe
  • 5 dl blandad sallad

Snabb matjesgratäng

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Den här ugnsgräddade fisken är Inte bara enkel att göra, även väldigt god och fyllig!

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
3 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek löken mjuk i fettet. Skiva potatisen och varva den med lök, sill och dill i en ugnsform (ca liter). Häll över grädden och strö på ströbrödet.
  2. Stek i mitten av ugnen tills allt är genomvarmt, ca 15 minuter.

Servering

Servera som lunch- eller bufférätt med grönsaker och några skivor knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(174)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies