
Smörrebröd med rostbiff
Betyg (1-5):
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 2 gul lök, stora
- matfett till stekning
- 0.5 tsk strösocker
- 4 skivor rågbröd
- smör eller
- smörgåsmargarin
- 8 skivor rostbiff, stora
- 4 ägg, hårdkokta, i klyftor
- 2 skivade tomat
- salt och peppar
Gör så här
- Skiva löken i ringar. Stek den mjuk och ljust brun. Tillsätt lite strösocker mot slutet av stekningen. Smöra brödet och lägg på rostbiffen. Garnera med äggklyftor och tomater. Peppra och salta tomaterna. Toppa med en driva stekt lök.
Liknande recept
Smörrebröd med rostbiff
Betyg (1-5):
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skiva löken i ringar. Stek den mjuk och ljust brun. Tillsätt lite strösocker mot slutet av stekningen. Smöra brödet och lägg på rostbiffen. Garnera med äggklyftor och tomater. Peppra och salta tomaterna. Toppa med en driva stekt lök.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!